Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Αποστολή της παραγγελίας σας και παράδοση

Αμέσως μετά την επιλογή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται από τη δική μας πλευρά αυτή τη φορά, η επεξεργασία της παραγγελίας και αποστολή των προϊόντων τα οποία επιλέξατε να αγοράσετε.  τα προϊόντα μας είναι όλα 100% αυθεντικά,  αποτελεσματικά και ασφαλή προς κατανάλωση.

Η διαδικασία αυτή της συσκευασίας και παράδοση στη μεταφορική εταιρεία πραγματοποιείται άμεσα, την επόμενη δηλαδή εργάσιμη μέρα από την παραγγελία. Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε στο σημείο αυτό για το γεγονός ότι διατηρούμε αρκετά μεγάλο απόθεμα στις αποθήκες μας όλων των προϊόντων τα οποία διαθέτουμε στο κατάστημά μας, γεγονός που σημαίνει πως δεν υπάρχουν συνήθως χρονικές καθυστερήσεις κατά την αποστολή και την παράδοση της παραγγελίας σας.

Εντοπισμός της παραγγελίας σας

Με τον αριθμό της παραγγελίας που θα λάβετε στο e-mail σας μετά την ολοκλήρωσή της, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της, δηλαδή σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας ή ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, όταν τα αναζητήσετε, τα προϊόντα σας.

Αποστολή παραγγελιών σε Ελλάδα και σε Κύπρο

Η αποστολή των παραγγελιών σας πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, ο Βόλος, η Πάτρα, η Καλαμάτα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, κλπ., αλλά παράλληλα και σε πιο μικρές πόλεις και χωριά σε όλη την επικράτεια, ακόμη και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, αλλά και σε δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας.

Παράλληλα πραγματοποιούμε την αποστολή των παραγγελιών και σε ολόκληρη την Κύπρο, στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα, στην Πάφο και σε μικρότερες πόλεις και χωριά. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε φυσικά να στείλουμε τις παραγγελίες και σε άλλες χώρες, όπου επιθυμείτε, σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.

Χρόνος παράδοσης των παραγγελιών

Κατά μέσο όρο μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε περίπου 7 με 21 ημέρες προκειμένου η παραγγελία που έχετε πραγματοποιήσει στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας να φτάσει τελικά στα χέρια σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζουμε η αποστολή των παραγγελιών να γίνεται το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να μην χάνεται καθόλου χρόνος και η παράδοση να πραγματοποιείται γρήγορα.

Οι όποιες καθυστερήσεις, όταν αυτές υπάρχουν, οφείλονται πάντα στη μεταφορά των προϊόντων και στην παράδοσή τους από την μεταφορική εταιρεία. Σημειώστε επίσης ότι τα ταχυδρομικά έξοδα είναι ιδιαίτερα χαμηλά τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνουν ουσιαστικά την τελική τιμή της παραγγελίας σας, που ούτως ή άλλως θα είναι ιδιαίτερά χαμηλή, λόγω των εξαιρετικών τιμών που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διακριτική συσκευασία

Βασική μας καθημερινή μέριμνα είναι να συσκευάζουμε πάντα με τέτοιο τρόπο τις παραγγελίες σας, ώστε να μην είναι εμφανές το περιεχόμενό τους σε κανέναν. Γνωρίζουμε πως τα φαρμακευτικά προϊόντα αποτελούν ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα για πολύ κόσμο, που σχετίζεται απόλυτα με την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα του καθενός, τα όποια προστατεύουμε πάντα και δεν τα αποκαλύπτουμε ποτέ σε τρίτα πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Να είστε λοιπόν σε κάθε περίπτωση σίγουροι πως δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει το περιεχόμενο του πακέτου που τελικά θα παραλάβετε, καθώς ούτε καν η εταιρεία μεταφοράς που πραγματοποιεί τις παραδόσεις των παραγγελιών δεν θα γνωρίζει το περιεχόμενό τους. Επιπρόσθετα, η συσκευασία είναι πάρα πολύ ανθεκτική, πράγμα που σημαίνει πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάθει κάποια ζημιά τόσο η ίδια, όσο φυσικά και το περιεχόμενο της παραγγελίας σας.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης πως το περιεχόμενο δεν είναι δυνατό να αποκαλυφθεί ούτε από το όνομα και τη διεύθυνση του αποστολέα, παρά μόνο εφόσον το πακέτο ανοιχτεί, όταν δηλαδή φτάσει στον τελικό προορισμό του. Μόνο τότε συνεπώς είναι δυνατό να δει κανείς τι περιέχει και αυτός που θα το δει θα είστε αποκλειστικά και μόνο εσείς.

Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα