Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις

Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά προϊόντα για τη στυτική δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα σας; ποια είναι η διαφορά;

Α: Σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας. Τα προϊόντα αυτά είτε κυκλοφορούν με μία γνωστή εμπορική ονομασία (πχ. Viagra), είτε είναι γενόσημα των φαρμάκων αυτών. Επιπλέον μπορεί να περιέχουν την ίδια ή και διαφορετική δραστική ουσία. Κάποιοι οργανισμοί αντιδρούν καλύτερα σε κάποιες ουσίες και άλλοι πάλι όχι. Επίσης όταν κάποιος έχει αλλεργία σε μία ουσία μπορεί να χρησιμοποιήσει εναλλακτικά ένα άλλο φάρμακο της ίδιας κατηγορίας με διαφορετική δραστική ουσία. Υπάρχουν επίσης διαφορές όσον αφορά το χρόνο δράσης του κάθε φαρμάκου, αλλά και τη συνολική διάρκεια δράσης. Μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα του κάθε φαρμάκου για να δείτε πιο αναλυτική περιγραφή για αυτό. Σε κάθε περίπτωση να λαμβάνετε μία δόση ανά 24 ώρες και όχι παραπάνω.

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μία παραγγελία;

A: Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη. Περιηγείστε στις διάφορες κατηγορίες και τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, επιλέγετε αυτά που σας ενδιαφέρουν μαζί με τις ποσότητες τους και τα τοποθετείτε στο καλάθι αγορών σας. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή αυτή, προχωράτε στην δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη, όπου απλά δίνετε κάποια βασικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο, τον αριθμό του τηλεφώνου σου, τη διεύθυνση του e-mail σας και τη φυσική σας διεύθυνση, για την παράδοση της παραγγελίας σας και μελλοντικών άλλων παραγγελιών. Το τελευταίο στάδιο είναι η πληρωμή με την πιστωτική/χρεωστική/ προπληρωμένη σας κάρτα.

Πως βρίσκω τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν;

A: έχουμε αφιερώσει πολλές εργατοώρες προκειμένου να κάνουμε τον ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν πιο φιλική στη χρήση της. Εάν γνωρίζετε την ονομασία του προϊόντος το οποίο να ζητάτε, χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη λειτουργία της αναζήτηση. Εναλλακτικά μπορείτε να περιηγηθείτε μέσω του φυλλομετρητή σας στις διάφορες κατηγορίες. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, στείλτε μας ένα email προκειμένου ναα σας δώσουμε περαιτέρω οδηγίες.

Χρειάζεται να δημιουργήσω μόνιμο λογαριασμό χρήστη;

Α: Όχι δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μόνιμο λογαριασμό, αλλά μπορείτε απλά να δώσετε εφάπαξ τα στοιχεία σας και να πραγματοποιήσετε την παραγγελία που θέλετε. Προτείνουμε ωστόσο τη δημιουργία ενός μόνιμου λογαριασμού χρήστη, ώστε να μην είναι απαραίτητο να δίνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που κάνετε μία νέα παραγγελία, αλλά και για να έχετε καλύτερη ενημέρωση και πληροφορίες για το ιστορικό των παραγγελιών σας κλπ.

Μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

A: φυσικά. Έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να παρακολουθήσετε το ιστορικό των παραγγελιών σας. Θα εντοπίσετε άμεσα την πιο πρόσφατη παραγγελία σας και θα δείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που υπάρχουν για αυτή.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές;

A: Mπορείτε να πληρώσετε πολύ απλά και γρήγορα με την πιστωτική/ χρεωστική/ προπληρωμένη κάρτα σας, ανεξάρτητα από την τράπεζα και τη χώρα έκδοσής της. Yποστηρίζονται κάρτες Visa, Mastercard και American express, που καλύπτουν το 99% των περιπτώσεων.

Μπορώ να ακυρώσω μία παραγγελία;

Α: Ναι είναι εφικτό να ακυρώσετε μία παραγγελία χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, στέλνοντάς μας ένα σχετικό email. Φροντίστε ωστόσο αυτό να γίνει γρήγορα, ΠΡΙΝ την αποστολή της παραγγελίας σας την επόμενη ημέρα, καθώς εφόσον η παραγγελία σταλεί, είναι δύσκολο έως αδύνατο να ακυρωθεί πλέον.

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός σας;

A: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας όποια μέρα και ώρα σας εξυπηρετεί εσάς καλύτερα. Η επεξεργασία των παραγγελιών πραγματοποιείται από εμάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Είναι όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα;

A: Φροντίζουμε να διαθέτουμε πάντα στην αποθήκη μας ένα πλούσιο στοκ όλων των προϊόντων, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ανά κάποια διαστήματα ωστόσο δημιουργούνται ελλείψεις στην αγορά, λόγω μειωμένης προσφοράς από τις παρασκευάστριες εταιρείες των προϊόντων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μικρές καθυστερήσεις στην αποστολή και στην παράδοση των προϊόντων.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση της παραγγελίας μου;

A: Κατά μέσο όρο χρειάζονται 1 με 3 εβδομάδες, δηλαδή 7 με 21 μέρες συνολικά. Συνήθως η παράδοση των παραγγελιών γίνεται πολύ γρήγορα, σε ελάχιστες μέρες, ωστόσο βάζουμε ένα μεγαλύτερο όριο ημερών, για να καλύψουμε περιπτώσεις καθυστερήσεων από τον προμηθευτή ή καθυστερήσεις τροφοδοσίας από τις παρασκευάστριες εταιρείες.

Τι πρέπει να κάνω αν η παραγγελία μου έχει καθυστερήσει πάρα πολύ;

A: Δυστυχώς κάποιες παραγγελίες είναι δυνατόν κάποιες φορές να χαθούν. Εάν μετά από 15 μέρες δεν έχετε ακόμη λάβει την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για το τι έχει συμβεί και τι μπορεί να γίνει.

Μπορώ να παραγγείλω στην Ελλάδα και στην Κύπρο;

A: Ναι, μπορείτε να παραγγείλετε κανονικά, καθώς η Ελλάδα και η Κύπρος ανήκουν στη λίστα των χωρών στις οποίες πραγματοποιούμε παράδοσεις των προϊόντων μας.

Έχουν ημερομηνία λήξης τα προϊόντα;

Α: Ναι, τα προϊόντα τα οποία θα βρείτε και μπορείτε να αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουν ημερομηνία λήξης. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που πραγματοποιούμε καθημερινά, ακόμα και αν τα προϊόντα βρίσκονται στην αποθήκη μας, δεν μένουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα φροντίζουμε να στέλνουμε πάντα πρώτα τα προϊόντα εκείνα τα οποία έχουμε στη διάθεση μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με τον τρόπο αυτό σας εξασφαλίζουμε μεγάλη διάρκεια πριν λήξουν τα φάρμακα.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

A: Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή σε εμάς. Πέρα από το ότι δεν σας ζητάμε ευαίσθητα δεδομένα, πέρα από τα απολύτως απαραίτητα όπως είναι για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση, το email και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, φροντίζουμε να μην αποκαλύπτουν τα στοιχεία αυτά σε τρίτους ιδιώτες και εταιρείες. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα που ενδεχομένως να μας στείλετε γραπτά με κάποιο ερώτημα. Δεν προχωράμε σε καμία δημοσιοποίηση, πώληση η ανταλλαγή των στοιχείων σας με τρίτους.

Γιατί έχετε τόσο χαμηλές τιμές συγκριτικά με τα φαρμακεία και με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα;

A: Λειτουργούμε την επιχείρησή μας πολύ αποδοτικά, με το απαραίτητο και μόνο προσωπικό, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που δεν μας δημιουργούν μεγάλα πάγια λειτουργικά έξοδα. Φροντίζουμε να πραγματοποιούμε μεγάλες παραγγελίες χονδρικής από τους προμηθευτές μας και λόγω των ποσοτήτων που παίρνουμε, εξασφαλίζουμε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μας επιτρέπουν να έχουμε κέρδος, πωλώντας τα προϊόντα μας σε χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό.

Χρειάζομαι ιατρική συνταγή για να αγοράσω προϊόντα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Α: Όχι δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για να αγοράσετε τα προϊόντα που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

Δεν θέλω οι άλλοι να γνωρίζουν τι έχω παραγγείλει. θα μπορούν να το καταλάβουν αυτό από το πακέτο που θα στείλετε;

A: Χρησιμοποιούμε μία απλή και ανθεκτική συσκευασία για τις παραγγελίες μας, που δεν αποκαλύπτει το περιεχόμενο. Δεν υπάρχουν αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά, συνεπώς δεν είναι δυνατόν κανείς να γνωρίζει τι περιέχεται στο πακέτο.

Είναι ασφαλής η πληρωμή με την κάρτα μου;

A: Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες διαδικτυακών πληρωμών. Οι εταιρίες αυτές διαθέτουν εξαιρετικά ασφαλείς μεθόδους ηλεκτρονικών πληρωμών. Τα στοιχεία της προσωπικής σας κάρτας δεν φτάνουν καν μέχρι την ιστοσελίδα και τους διακομιστές μας. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στην ιδιαίτερα υψηλής ασφαλείας ιστοσελίδα και στον διακομιστή του συνεργάτη μας που πραγματοποιεί τη διαδικασία της πληρωμής.

Μπορώ να παραγγείλω κάποιο προϊόν το οποίο δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

A: Αυτή τη στιγμή μπορούμε να σας παρέχουμε μόνο τα προϊόντα που θα βρείτε καταχωρημένα στην ιστοσελίδα μας. Είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να προστεθούν και άλλα προϊόντα στη γκάμα των προϊόντων που έχουμε διαθέσιμα για εσάς,

Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που αντιμετωπίζω παρενέργειες;

Α: Θα πρέπει πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης που περιέχονται σε κάθε συσκευασία φαρμάκου. Εάν αντιμετωπίζετε κάποια παρενέργεια, σταματήστε άμεσα τη χρήση του φαρμάκου και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στο φυλλάδιο. Μπορείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα για να σας βοηθήσουμε. Συνήθως οι παρενέργειες είναι παροδικές και ήπιες εντάσεις. εάν δείτε πως τα συμπτώματα επιμένουν και είναι έντονα, τότε συμβουλευτείτε άμεσα κάποιο γιατρό.

Τα προϊόντα που πουλάτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι αυθεντικά;

Α: Ναι. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε προέρχονται από τους ίδιους προμηθευτές, οι οποίοι προμηθεύουν και τα φαρμακεία με φυσικά καταστήματα. Αγοράζουμε τα φάρμακα από τους ίδιους τους παρασκευαστές τους.

Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα