Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Lasix (Φουροσεμίδη)

4.8

Το Lasix είναι ένα φάρμακο που χορηγείται σε ασθενείς με διάφορες ενδείξεις και είναι διουρητικό της αγκύλης. Κάποιες από τις πιο μεγάλες κατηγορίες περιπτώσεων στις οποίες χορηγείται είναι οι παρακάτω:

  • κατακράτηση υγρών (οίδημα)
  • οίδημα που οφείλεται σε ευρεία περιπτώσεων όπως ανεπάρκεια στην καρδιά, κίρρωση στο συκώτι, βλάβη στα νεφρά
  • αρτηριακή υπέρταση (με ή χωρίς κάποιο φάρμακο συγκεκριμένο για την υπέρταση)
Lasix Generic 40mg40mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Lasix Generic 40mg 120 + 8 χάπια
47.91
Αγορά
Lasix Generic 40mg 180 + 10 χάπια
67.52
Αγορά
Lasix Generic 100mg100mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Lasix Generic 100mg 120 + 10 χάπια
63.76
Αγορά
Lasix Generic 100mg 180 + 14 χάπια
89.11
Αγορά

Ιστορία του Lasix (Φουροσεμίδη) – Πότε κυκλοφόρησε

Το Lasix κυκλοφορεί στην Ελλάδα με την ίδια σχεδόν τιμή εδώ και αρκετά χρόνια. Μερικά ιστορικά στοιχεία για το φάρμακο αναφέρουν ότι εγκρίθηκε πρώτη φορά για χρήση το 1964, ενώ η πατέντα του είχε κατοχυρωθεί ήδη από το 1959. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται πολύ υψηλά στη λίστα με τα φάρμακα που είναι αξιόπιστα και χορηγούνται πολύ συχνά από γιατρούς.

Μηχανισμός δράσης του Lasix

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Φουροσεμίδη είναι απλός και εύκολα κατανοητός. Πρόκειται για ένα διουρητικό που έχει ως στόχο να προκαλέσει την αποβολή των ούρων σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τη λήψη του. Αυτό γίνεται εφικτό καθώς το χλωριούχο νάτριο δεν απορροφάται άμεσα από τον οργανισμό.

Έτσι, ο οργανισμός σας αποτοξινώνεται, φεύγουν αρκετές βλαβερές ουσίες και αποκτάται ξανά ευεξία, ζωντάνια και χάνετε κιλά. Αυτό με την σειρά του επηρεάζει και άλλους τομείς όπως ο ψυχολογικός αφού αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση.

Αγοράστε σε προνομιακή τιμή το Lasix στην Ελλάδα

Για την Ελλάδα η εταιρεία Sanofi -Aventis είναι ο κάτοχος άδεια και μπορεί να πουλά το προϊόν. Η τιμή του καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτήν την εταιρεία. Επίσης, εξαρτάται από το αν το χορηγεί το δικό σας ασφαλιστικό ταμείο ή όχι. Αν έχετε ήδη πάρει στο παρελθόν το φάρμακο αυτό και δεν έχετε ιατρική συνταγή, τότε μπορείτε να το αγοράσετε από το δικό μας κατάστημα. Εδώ θα βρείτε το γενόσημο του Lasix σε εξαιρετική ποιότητα.

Πότε δρα το φάρμακο

Ανάλογα με τη μορφή στην οποία λαμβάνεται το φάρμακο, διαφέρει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να δράσει η ουσία που περιέχει το φάρμακο. Πιο συγκεκριμένα, αν ληφθεί από το στόμα σε μορφή χαπιού, χρειάζεται περίπου μία ώρα για να δράσει. Είναι ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα για να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη του.

Η πιο συνηθισμένη δόση που λαμβάνουν οι περισσότεροι για το Lasix κυμαίνεται από τα 20 έως τα 80mg. Ο διαδεδομένος τρόπος λήψης είναι σε μία δόση κάθε μέρα. Όμως, κάθε περίπτωση είνσι μοναδική και ο γιατρός μπορεί να συμβουλέψει να πάρετε την ίδια δόση έξι με εννιά ώρες μετά. Μία άλλη πιθανή εναλλακττική είναι να αυξηθεί η δόση. Μόνο ο γιατρός σας θα καθορίσει τι είναι σωστό για την περίπτωσή σας.

Περιεκτικότητα δραστικής ουσίας στο χάπι Lasix

Τα πιο γνωστά χάπια που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι αυτά που περιέχουν την δραστική ουσία κατά 40mg και 100mg. Αυτή τη μορφή θα βρείτε διαθέσιμη και στο δικό μας φαρμακείο που λειτουργεί κάθε στιγμή της κάθε ημέρας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, αν αγοράζετε συχνά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν έχετε άλλο στο απόθεμά σας, μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς, από την άνεση του σπιτιού σας.

Τα πλεονεκτήματα του Lasix και στην απώλεια βάρους

Παρότι δεν είναι στόχος του φαρμάκου να σας κάνει να χάνεις κιλά, πρόκειται για ένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, καθώς ουσιαστικά διώχνει τα περιττά υγρά από το σώμα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να χορηγηθεί για αυτό τον σκοπό αν δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος, ενώ είναι η απαραίτητη η παρακολούθηση από γιατρό και ο εργαστηριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν αποβληθεί και χρήσιμες για τον οργανισμό ουσίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άλλα προβλήματα.

Τι να ρωτήσετε τον γιατρό σας για το φάρμακο Lasix (Φουροσεμίδη)

Αυτός που σας παρακολουθεί είναι ο κατάλληλος για να σας λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με το φάρμακο αυτό όπως το τι είναι το φάρμακο και γιατί να το πάρετε. Σημειώστε κάπου όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού σας. Ενδεικτικά μπορείτε να ρωτήσετε:

  • Είναι επιβλαβές για το στομάχι;
  • Μπορώ να το συνδυάσω με άλλα φάρμακα και αλκοόλ;
  • Είναι κατάλληλο αν ακολουθώ ειδική διατροφή και δίαιτα;
  • Είμαι vegetarian. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Από ποια συστατικά αποτελείται;

Οδηγίες προφύλαξης του προϊόντος

Θα πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό μέρος και σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 25οC. Μην παρεκκλίνετε από την δοσολογία που σας έχει γράψει ο γιατρός σας. Το Lasix χάπι θα πρέπει να λαμβάνεται αυστηρά για το χρονικό διάστημα που έχει συνταγογραφήσει ο ιατρός και όχι για μεγαλύτερο. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ανατρέξτε στο φυλλάδιο οδηγιών και πιο συγκεκριμένα στην ημερομηνία λήξης του. Αν αυτή έχει παρέλθει, τότε δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Αντίθετα, ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για τον ενδεδειγμένο τρόπο απόρριψής του, ανάλογα με την περιοχή στην οποία κατοικείτε και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Εγκυμοσύνη και Lasix

Το Lasix (Φουροσεμίδη) ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων που δεν θα πρέπει να λαμβάνουν ούτε οι γυναίκες σε κύηση ούτε εκείνες που θηλάζουν τα μωρά τους. Η Φουροσεμίδη μπορεί να διαπεράσει τον πλακούντα και να μεταφερθεί στο έμβρυο, κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Σε πολύ ιδιαίτερες και εξέχουσες περιπτώσεις, όπου ο γυναικολόγος θα πρέπει να αποφασίσει μαζί με τον θεράποντα ιατρό που θέλει να το χορηγήσει, μπορεί να δοθεί αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αντίστοιχα, στην γαλουχία το φάρμακο μπορεί να περάσει στο μητρικό γάλα και στις περιπτώσεις σταματά την παραγωγή του. Δεν θα πρέπει να δίνεται αυτό το γάλα στο μωρό.

Λήψη φαρμάκου και εργαστηριακές εξετάσεις

Όλοι οι ασθενείς που ακολουθούν μια αγωγή με Lasix θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά. Ο έλεγχος αυτός περιλαμβάνει στις περισσότερες φορές εξετάσεις αίματος προκειμένου να δει ο γιατρός σας ορισμένους δείκτες στο αίμα σας καθώς και αν έχετε απώλεια κάποιων σημαντικών ουσιών. Αν οι εξετάσεις δείξουν ότι οι δείκτες είναι χαμηλοί, ενδέχεται να σας αλλάξει τη δόση που παίρνετε ή να σας δώσει κάποια επιπρόσθετα συμπληρώματα όπως ηλεκτρολύτες ή βιταμίνες. Αν μαζί με το Lasix ακολουθείτε και άλλη αγωγή, τότε θα ερευνηθεί αν ο συνδυασμός των φαρμάκων σάς προκαλεί κάποια δυσάρεστη επίπτωση στον οργανισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να λαμβάνετε το φάρμακο αυτό χωρίς επίβλεψη.

Ανεπιθύμητες ενδείξεις για τη χρήση του

Η δράση του φαρμάκου είναι αδιαμφισβήτητη, όμως τα βιβλιογραφικά δεδομένα συστήνουν ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του αν συντρέχουν οι παρακάτω λόγοι.

  • Διαταραχές στον μεταβολισμό του ασθενούς

Είναι κάτι πολύ σημαντικό και συχνό μαζί με την απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει ως μία από τις παρενέργειες που εμφανίζονται όταν υπάρχει κατακράτηση υγρών και γίνει γρήγορη αποβολή τους. Είναι πιο συχνό σε άτομα μεγάλης ηλικίας που έχουν υψηλά επίπεδα σε τριγλυκερίδια στο αίμα, κρεατίνη αλλά και ουρικό οξύ.

  • Προβλήματα στους νεφρούς και την ουροδόχο κύστη

Σε αυτόν τον τομέα παρατηρείται συχνά έντονη ποσότητα ούρων, κάτι που είναι αναμενόμενο και δεν θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία. Ακόμη, σε πιο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκληθεί νεφρίτιδα.

  • Πτώση στην πίεση

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επηρεαστεί η ικανότητα του ατόμου να χειριστεί κάποια μηχανήματα, και αυτό λόγο της μείωσης στην αρτηριακή πίεση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μειωμένα αντανακλαστικά και μειωμένο χρόνο αντίδρασης, για αυτό θα πρέπει να μην λαμβάνεται το χάπι αν πρόκειται να γίνει χειρισμός κάποιου μηχανήματος αλλά και να αποφεύγεται η απώλεια βάρους με το Lasix. Η υπόταση μπορεί επίσης να εμφανιστεί και σε άτομα με νεφρική ανεπάρκεια.

Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα