Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Zithromax (Αζιθρομυκίνη)

4.3

Το Zithromax είναι ένα ισχυρό γενόσημο αντιβιοτικό για το οποίο συχνά γίνεται συνταγογράφηση και μπορείτε να προμηθευτείτε to φάρμακο είτε από φυσικό φαρμακείο είτε μέσω διαδικτύου. Η κύρια δραστική ουσία που περιέχεται στην αντιβίωση είναι η Αζιθρομυκίνη και δίνεται ως θεραπεία για λοιμώξεις από βακτήρια αλλά και για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υπάρχουν πάνω από 25 μικροοργανισμοί που ευθύνονται για αυτές τις παθήσεις όπως είναι τα βακτήρια, οι μύκητες, τα παράσιτα αλλά και τα πρωτόζωα. Η δοσολογία που είναι ικανή να σας θεραπεύσει ποικίλει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και την σοβαρότητα της κατάστασης.

Zithromax Generic 100mg100mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zithromax Generic 100mg 30 + 2 χάπια
35.93
Αγορά
Zithromax Generic 100mg 60 + 4 χάπια
48.91
Αγορά
Zithromax Generic 100mg 90 + 6 χάπια
62.55
Αγορά
Zithromax Generic 100mg 120 + 8 χάπια
72.70
Αγορά
Zithromax Generic 100mg 180 + 10 χάπια
98.53
Αγορά
Zithromax Generic 250mg250mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zithromax Generic 250mg 30 + 2 χάπια
55.12
Αγορά
Zithromax Generic 250mg 60 + 4 χάπια
93.54
Αγορά
Zithromax Generic 250mg 90 + 6 χάπια
118.52
Αγορά
Zithromax Generic 250mg 120 + 8 χάπια
144.79
Αγορά
Zithromax Generic 250mg 180 + 10 χάπια
194.89
Αγορά
Zithromax Generic 500mg500mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zithromax Generic 500mg 30 + 2 χάπια
79.82
Αγορά
Zithromax Generic 500mg 60 + 4 χάπια
127.03
Αγορά
Zithromax Generic 500mg 90 + 6 χάπια
176.18
Αγορά
Zithromax Generic 500mg 120 + 8 χάπια
225.56
Αγορά
Zithromax Generic 500mg 180 + 10 χάπια
289.27
Αγορά
Zithromax Generic 1000mg1000mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zithromax Generic 1000mg 30 + 2 χάπια
119.78
Αγορά
Zithromax Generic 1000mg 60 + 4 χάπια
215.90
Αγορά
Zithromax Generic 1000mg 90 + 6 χάπια
295.00
Αγορά
Zithromax Generic 1000mg 120 + 8 χάπια
369.77
Αγορά

Εδώ, στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο μπορείτε να βρείτε την γενόσημη μορφή του Zithromax της Pfizer σε όλες τις διαθέσιμες περιεκτικότητες.

Οικονομικά προσιτή τιμή στα χάπια Zithromax

Οι ευεργετικές ιδιότητες που έχει αυτό το προϊόν, οφείλονται σε ένα σύμπλεγμα αντιβιοτικών με το όνομα μακρολίδια. Τι είναι αυτά; Αυτά περιέχουν λακτονικό δακτύλιο και η δράση τους οφείλεται στην αναστολή του βακτηριακού ριβοσώματος. Με αυτόν τον τρόπο δεν παράγονται επιπλέον πρωτεΐνες στον οργανισμό και έτσι επέρχεται η ίαση. Συνήθως χορηγείται:

 • Για ουρολοίμωξη, λοίμωξη στο δέρμα και στα μαλακά μόρια
 • Για οξεία αμυγδαλίτιδα ή όταν άλλες θεραπείες αποτυγχάνουν
 • Για φαρυγγοαμυγδαλίτιδα
 • Για ιγμορίτιδα
 • Για μαλακό έλκος (μόνο στους άνδρες)
 • Για ουρεόπλασμα

Καθώς το σκεύασμα είναι ιδιαίτερα οικονομικό και έχει πολλές εφαρμογές, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές περιστάσεις, χωρίς να ανησυχείτε για τα χρήματα.

Αγορά γενόσημο Zithromax φάρμακο χωρίς συνταγογράφηση με ευκολία

Το Zithromax (Aζιθρομυκίνη) είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο. Όχι μόνο έχει αποτελεσματική δράση για τους ανθρώπους, αλλά πολλές φορές χρησιμοποιείται από κτηνίατρους για γάτες όταν υπάρχουν οι κατάλληλες ενδείξεις. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε πότε δρα, καθώς συνήθως οι ιατροί συστήνουν η λήψη του να γίνεται μόνο για 3 μέρες.

Πρόκειται για ένα φάρμακο με μακρά ιστορία καθώς υπάρχει στους ιατρικούς καταλόγους από το 1988 όταν και εγκρίθηκε προς χρήση στους ενήλικες. Να γνωρίζετε ότι το 2017 βρέθηκε στην 57η θέση σε πλήθος συνταγογραφήσεων στις ΗΠΑ, αφού είναι μία κοινή αντιβίωση για παιδιά και ενήλικες. Πλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε το γενόσημο Zithromax χωρίς συνταγή γιατρού από το κατάστημά μας. Το φάρμακο αυτό θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την υγεία σας και να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Προμηθευτείτε Zithromax (Αζιθρομυκίνη) από το σπίτι σας

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι ότι θα το βρείτε σε διάφορες συσκευασίες για να επιλέξετε ποια είναι κατάλληλη για εσάς (ανάλογα βέβαια και με τις συστάσεις του ιατρού σας). Για την ακρίβεια είναι διαθέσιμο σε ταμπλέτες που περιέχουν 100mg, 250mg αλλά και 1000mg δραστικής ουσίας ανά τεμάχιο αλλά και σε άλλες που περιέχουν τη διπλή δόση, δηλαδή 500mg. Το κόστος δεν είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί, καθώς εδώ θα βρείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καθώς οι ζωές μας έχουν μεταβληθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης είναι ολοένα και πιο χρήσιμο να μπορείτε να παραλαμβάνετε τα αγαθά πρώτης ανάγκης στην πόρτα του σπιτιού σας. Έτσι δεν θα χρειάζεται να μεταβείτε μέχρι το φαρμακείο που ενδεχομένως να βρίσκονται άλλοι άρρωστοι άνθρωποι. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να παραγγείλετε την θεραπεία σας μέσα από τον υπολογιστή σας. Φτάνει να έχετε ενημερώσει τον γιατρό σας και να σας έχει συμβουλεύσει είτε τηλεφωνικά είτε με συνταγή ότι όντως αυτό το αντιβιοτικό χρειάζεστε.

Ο κατάλληλος αριθμός χαπιών για την αντιμετώπιση των παθήσεων

Είναι δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς τι καταπολεμά το κάθε φάρμακο. Παρόλο που το φύλλο οδηγιών είναι πολύ χρήσιμο και παρέχει πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε μόνο ο γιατρός σας μπορεί να σας πει ποια δοσολογία για χλαμύδια είναι σωστή και την κατάλληλη αντιβίωση για ουρεόπλασμα. Αν σκέφτεστε να το χορηγήσετε σε παιδιά, να θυμάστε ότι το βάρος τους θα πρέπει να ξεπερνά τα 45 κιλά, αλλιώς ενδέχεται να έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Πώς να πάρετε το φάρμακο

Κάθε περίπτωση και κάθε πάθηση είναι διαφορετική και μόνο ο γιατρός σας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τη σωστή δοσολογία. Όμως, αν για παράδειγμα αντιμετωπίζετε βρογχίτιδα, θα πρέπει να πάρετε συνολικά 250-500mg κατά την διάρκεια της ημέρας.

Φάρμακο και ιδιαίτερες περιστάσεις

Αν βρίσκεστε σε εγκυμοσύνη, αν έχετε σκοπό να μείνετε έγκυος το επόμενο διάστημα ή αν θηλάζετε τότε αυτό το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Η Αζιθρομυκίνη μπορεί να διαπεράσει τον πλακούντα και να φτάσει στο έμβρυό σας. Συνεπώς ρωτήστε πρώτα τον γυναικολόγό σας αν είναι απαραίτητο να λάβετε αυτή την αγωγή. Αντίθετα, δεν έχει παρουσιαστεί κάποια αντέδειξη για χρήση με κάπνισμα και αλκοόλ. Όμως, όπως όλα τα φάρμακα, αν λαμβάνεται με οινόπνευμα υπάρχει κίνδυνος να μειωθεί η δραστικότητά της κύριας ουσίας που περιέχει.

Κατάλληλη φύλαξη και διατήρηση συσκευασιών προϊόντος

Όλα τα φάρμακα θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από το εύρος των παιδιών. Συνεπώς, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ένα ψηλό ντουλάπι ή κάπου που δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Να είστε προσεκτικοί με την θερμοκρασία φύλαξης καθώς αυτή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 25οC. Ακόμη, προκειμένου να προστατέψετε το περιβάλλον, σε περίπτωση που χρειαστεί να απορρίψετε το προϊόν, ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για την σωστή μεθοδολογία. Δεν θα πρέπει να απορρίπτεται μαζί με τα άλλα οικιακά σκουπίδια, καθώς είναι παράγοντας μόλυνσης του περιβάλλοντος και του νερού.

Zithromax και παρενέργειες

Χάρις στην σχετικά χαμηλή τιμή που έχουν τα χάπια Zithromax βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τις αντιβιώσεις που προτείνονται. Όμως, δεν θα πρέπει να παραλείπονται και οι τυχόν αλληλεπιδράσεις που μπορεί να έχει με άλλες αγωγές.

Αποφύγετε να λάβετε το φάρμακο αν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι έχετε αλλεργία στην κύρια ουσία του φαρμάκου ή σε κάποια ουσία από τα λεγόμενα μακρολίδια ή κετολίδια. Επίσης, δεν θα πρέπει να λαμβάνεται μαζί με τις εξής ουσίες:

 • Σιζαπρίδη
 • Διγοξίνη
 • Κολχικίνη (θεραπεύει την ουρική αρθρίτιδα)
 • Τερφεναδίνη (δίδεται για αντιμετώπιση αλλεργίας, κυρίως την άνοιξη)
 • Θεοφυλλίνη (για θεραπεία διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος)
 • Ζιδοβουδίνη (συνηθισμένη θεραπεία για ΣΜΝ και κυρίως για HIV)

Πιθανά ανεπιθύμητα επακόλουθα της λήψης του φαρμάκου

Κάθε φάρμακο, δυνητικά, μπορεί να προκαλέσει κάποια επίπτωση σε ορισμένους ανθρώπους. Η πιο συχνή επίπτωση είναι η διάρροια, για αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τα πρώτα εικοσιτετράωρα από τη λήψη του φαρμάκου. Λιγότερο συχνά συμπτώματα είναι ο πονοκέφαλος, ο εμετός, ο πόνος στην κοιλιά καθώς και η απώλεια όρεξης για φαγητό. Όμως, όλα αυτά συμπτώματα φαίνεται να κρατούν λίγες μόνο ημέρες, ενώ σταματούν ολοκληρωθεί ο κύκλος της θεραπείας.

Τι να κάνετε αν έχετε παρενέργειες

Παρόλο που τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται πολύ σπάνια, αν διαπιστώσετε ότι πάσχετε από κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω, θα πρέπει να διακόψετε την αγωγή σας και να επικοινωνήσετε άμεσα με τον θεράποντα ιατρό ή να μεταβείτε στο νοσοκομείο προληπτικά. Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να θορυβηθείτε. Να έχετε εύκαιρο μαζί σας το ιστορικό σας, καθώς και γραμμένες σε ένα χαρτί τυχόν άλλες αγωγές που έχετε ακολουθήσει στο παρελθόν ή αυτή την περίοδο καθώς οι γιατροί θα χρειαστεί να συλλέξουν αυτές τις πληροφορίες από εσάς.

Testimonials Testimonials

Εύκολη πλοήγηση


Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα