Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Flagyl (Μετρονιδαζόλη)

4.9

Ένα από τα αρκετά συνηθισμένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορεί να εμφανίσει μία γυναίκα και στη συνέχεια να μεταδώσει στον σύντροφό της είναι οι τριχομονάδες που στα επιστημονικά άρθρα γράφονται ως «τριχομονίαση». Ουσιαστικά πρόκειται για έναν μονοκύτταρο οργανισμό/παράσιτο που αναπτύσσεται στον γυναικείο κόλπο και μπορεί εύκολα να μεταδοθεί. Στους άνδρες εμφανίζεται στην ουρήθρα. Παρόλο που συχνά υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που κάνουν το άτομο να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο στο 70% των περιπτώσεων οι άνθρωποι είναι ασυμπτωματικοί.

Flagyl Generic 200mg200mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Flagyl Generic 200mg 30 + 2 χάπια
24.76
Αγορά
Flagyl Generic 200mg 60 + 4 χάπια
32.36
Αγορά
Flagyl Generic 200mg 90 + 6 χάπια
42.98
Αγορά
Flagyl Generic 200mg 120 + 8 χάπια
49.84
Αγορά
Flagyl Generic 200mg 180 + 10 χάπια
65.49
Αγορά
Flagyl Generic 250mg250mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Flagyl Generic 250mg 30 + 2 χάπια
25.89
Αγορά
Flagyl Generic 250mg 60 + 4 χάπια
33.13
Αγορά
Flagyl Generic 250mg 90 + 6 χάπια
44.22
Αγορά
Flagyl Generic 250mg 120 + 8 χάπια
51.27
Αγορά
Flagyl Generic 250mg 180 + 10 χάπια
66.48
Αγορά
Flagyl Generic 400mg400mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Flagyl Generic 400mg 30 + 2 χάπια
34.73
Αγορά
Flagyl Generic 400mg 60 + 4 χάπια
43.78
Αγορά
Flagyl Generic 400mg 90 + 6 χάπια
56.02
Αγορά
Flagyl Generic 400mg 120 + 8 χάπια
68.98
Αγορά
Flagyl Generic 400mg 180 + 10 χάπια
91.95
Αγορά
Flagyl Generic 500mg500mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Flagyl Generic 500mg 30 + 2 χάπια
36.49
Αγορά
Flagyl Generic 500mg 60 + 4 χάπια
45.09
Αγορά
Flagyl Generic 500mg 90 + 6 χάπια
57.99
Αγορά
Flagyl Generic 500mg 120 + 8 χάπια
71.01
Αγορά
Flagyl Generic 500mg 180 + 10 χάπια
95.00
Αγορά

Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε εμφανίσει μια τέτοια ασθένεια, μην παραλείψετε να ενημερώσετε το σύντροφό σας για να του/της χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή.

Το Flagyl (Μετρονιδαζόλη) η ενδεδειγμένη θεραπεία

Η πιο κοινή θεραπεία που δίνουν οι γυναικολόγοι είναι των Flagyl των 500mg, πρόκειται για μια αντιβίωση που λαμβάνεται από το στόμα και δρα γρήγορα ενώ ο οργανισμός συνήθως είναι αρκετά δεκτικός σε αυτό. Η δράση του φαρμάκου είναι άμεση και θα ανακουφιστείτε μέσα σε λίγες ημέρες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να λάβουν θεραπεία και οι δύο σύντροφοι. Μέσα από το διαδικτυακό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε το Flagyl σε περιεκτικότητες των 200mg, 250mg, 400mg και 500mg σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, προκειμένου να συνεχίσετε τη θεραπεία σας.

Η δραστική ουσία του Flagyl των 500mg και η τιμή του

Το κύριο συστατικό του Flagyl είναι η Μετρονιδαζόλη. Τι είναι αυτή η ουσία; Είναι μία νιτροϊμιδαζόλη που ουσιαστικά επιτίθεται στο κύτταρο και συνδέεται με το DNA του. Με αυτό τον τρόπο χαλάει τη δομή του και το αποτρέπει από το να παράγει νουκλεϊκά οξέα. Έτσι, εξουδετερώνονται τα βακτηριδιακά κύτταρα. Το φάρμακο είναι αρκετά οικονομικό, προκειμένου όλοι να μπορούν να το αγοράσουν. Επίσης, απορροφάται αρκετά καλά από τον οργανισμό, ενώ δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί με αυτό κάποιο άλλο φάρμακο, όπως κάτι για το στομάχι.

Να σημειωθεί ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του ΠΟΥ αναφορικά με τα βασικά φάρμακα που χορηγούνται σε διάφορες περιστάσεις.

Ασφαλής αγορά Flagyl σε χάπια

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το διαδίκτυο καθώς δεν χρειάζεται να επισκεφτούν το συνοικιακό φαρμακείο, ιδιαίτερα όταν πάσχουν από μία ασθένεια που μπορεί να τους κάνει να ντρέπονται όπως μία ουρολοίμωξη. Όμως, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζετε ιατρικά σκευάσματα μέσα από το διαδίκτυο και να προβαίνετε σε αγορά μόνο μετά την επίσκεψή σας στον ιατρό που σας παρακολουθεί. Ευτυχώς, το κατάστημά μας είναι συνεχώς στη διάθεσή σας και μπορείτε να προβείτε σε αγορά Flagyl σε χάπια που σας έχουν τελειώσει , σε όποια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία χρειάζεστε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεστε.

Τι να συζητήσετε με γιατρό σας πριν την επίσκεψη

Αν θέλετε να μάθετε τι θεραπεύει το Flagyl και συγκεκριμένες πληροφορίες όπως ποια δοσολογία για κολπίτιδα να πάρετε, θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας. Πριν την επίσκεψη, κάντε μία λίστα με τις ερωτήσεις για να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό να ρωτήσετε. Μερικές από τις ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε είναι οι παρακάτω:

  • Να λαμβάνετε πριν ή μετά το φαγητό;
  • Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα δόντια, όπως το απόστημα;
  • Αν έχω αλλεργία στο φάρμακο, τι άλλο μπορώ να πάρω;
  • Μπορώ να πάρω το Flagyl για αμυγδαλίτιδα, για κολίτιδα ή άλλη πάθηση;

Οδηγίες χρήσης για το Flagyl

Μέσα στο κουτί του φαρμάκου θα βρείτε ένα φύλλο οδηγιών με όλες τις χρήσιμες προφυλάξεις και συμβουλές για το σκεύασμα, όπως αναφέρει και ο Γαληνός αλλά και διάφορα φόρουμ στο διαδίκτυο. Μία από αυτές τις προφυλάξεις είναι ότι πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό μέρος, όπως ένα ντουλάπι και μακριά από το φως του ήλιου. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ημερομηνία λήξης του, καθώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μετά που θα λήξει.

Η αποτελεσματικότης του Flagyl θα είναι ορατή αφού πάρετε τις πρώτες δόσεις. Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ασχολίες (και ο σύντροφός σας αν χρειαστεί να λάβει και εκείνος θεραπεία) καθώς τα δυσάρεστα συμπτώματα θα απομακρυνθούν. Επίσης, σύντομα θα μπορείτε να ξεκινήσετε και πάλι τις σεξουαλικές σας επαφές.

Δοσολογία φαρμάκου

Το πόσα χάπια θα πρέπει να πάρετε εξαρτάται από τη σοβαρότητα της πάθησης και ο γιατρός σας είναι ο αρμόδιος να σας ενημερώσει για αυτό. Ενδεικτικά μια θεραπεία για τον αιμόφιλος κόλπου, μπορεί να είναι μία ταμπλέτα κάθε οκτώ ώρες για περίπου μία εβδομάδα (όμως μια άλλη μορφή είναι η κάψουλα). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, ο ιατρός δύναται να χορηγήσει συμπληρωματική θεραπεία όπως τα υπόθετα.

Για κολπίτιδα, για ουρεόπλασμα, για πονόδοντο, για αμοιβάδωση και άλλες παθήσεις μπορεί να χρειάζεται κάποια άλλη συχνότητα λήψης των χαπιών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, καλό θα ήταν να μην λαμβάνεται η αγωγή για πάνω από 10 συνεχόμενες ημέρες κάθε φορά αλλά και συνολικά για 3 με 4 φορές σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Αντιμετώπιση υπερδοσολογίας

Συνιστάται να σημειώνετε κάθε φορά που παίρνετε ένα χάπι, προκειμένου να αποφύγετε να πάρετε διπλή ή παραπάνω δόση. Σε περίπτωση που πάρετε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτήν που σας έχει πει ο θεράποντάς σας, τηλεφωνήστε σε εκείνον ή στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο για οδηγίες.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε να πάρετε μία δόση, πάρτε το χάπι σας μόλις το θυμηθείτε. Ωστόσο, αν πλησιάζει η ώρα να πάρετε το επόμενο, μπορείτε να παραλείψετε την προηγούμενη δόση. Σημειώστε ότι δεν θα πρέπει να λαμβάνετε δύο δόσεις μαζί καθώς μπορεί να υπάρχουν αρνητικές συνέπειες.

Εξετάσεις παράλληλα με την θεραπεία

Αν λαμβάνετε το φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο γιατρός σας θα συνιστήσει να κάνετε εξετάσεις αίματος προκειμένου να δει αν έχουν επηρεαστεί τα λευκά αιμοσφαίριά σας. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά, τότε μπορείτε να συνεχίσετε την αγωγή με το ίδιο φάρμακο. Αν οι τιμές δεν κυμαίνονται στο φυσιολογικό, θα χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα μερικών εβδομάδων (4-6) προτού μπορέσετε να συνεχίσετε την αγωγή σας. Ακόμη, σε πιο σπάνιες περιστάσεις, ο ιατρός σας μπορεί να σας προτείνει να αλλάξετε θεραπεία τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας.

Αντενδείξεις για τη λήψη του φαρμάκου

Η Μετρονιδαζόλη χαρακτηρίζεται ως ένα βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως από τη δεκαετία του 1960. Έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες σχετικά με την ασφάλεια της ουσίας. Το Flagyl, που περιέχει την ουσία, και η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποφεύγονται μαζί. Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί αποφεύγουν τη χορήγησή του στο πρώτο τρίμηνο. Ανάλογα, θα πρέπει να αποφεύγεται και όταν γίνεται θηλασμός ενός μωρού καθώς υπάρχει περίπτωση να περάσει στο μητρικό γάλα.

Ανεπιθύμητες παρενέργειες

Όλα τα φάρμακα δυνητικά θα μπορούσαν να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις, που όμως υποχωρούν μετά τις πρώτες ημέρες λήψης του σκευάσματος. Αυτές θα μπορούσαν να είναι:

  • Άσχημη μεταλλική γεύση στο στόμα
  • Πονοκέφαλος
  • Ναυτία
  • Υπνηλία
  • Εξανθήματα σε διάφορα σημεία του σώματός

Συνιστάται να μην συνδυάζεται με διάφορες άλλες ουσίες και αλκοόλ, καθώς μπορεί να επιφέρει ήπιες παραισθήσεις. Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία, καλό θα ήταν να περιμένετε τουλάχιστον μία ημέρα μετά το πέρας της θεραπείας για τη λήψη οινοπνεύματος.

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι μπορεί να σχετίζεται με οποιαδήποτε μορφή καρκίνος σε γυναίκες και άνδρες.

Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα