Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Zoloft (Σερτραλίνη)

4.3

Έρευνες στην Ελλάδα δείχνουν ότι τα ποσοστά των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχικές νόσους ολοένα και αυξάνονται. Χαρακτηριστικά, τα έτη 2020-2021 το 12% των ενηλίκων δήλωσε ότι έχει εμφανίσει κατάθλιψη. Ένα ισχυρό φάρμακο που κυκλοφορεί στο εμπόριο και μπορεί να βελτιώσει τις παθήσεις αυτές είναι το Zoloft. Το Zoloft περιέχει ως βασική ουσία τη Σερτραλίνη. Αναφερόμαστε σε ένα αντικαταθλιπτικό που δίνεται πολύ συχνά αποτελεί την πρώτη επιλογή των γιατρών για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι φάρμακο είναι το Zoloft και ποια είναι η δράση του πριν προβείτε σε αγορά.

Zoloft 25mg25mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zoloft 25mg 30 χάπια
29.23
Αγορά
Zoloft 25mg 60 χάπια
34.86
Αγορά
Zoloft 25mg 90 χάπια
42.40
Αγορά
Zoloft 25mg 120 χάπια
50.50
Αγορά
Zoloft 25mg 180 χάπια
67.07
Αγορά
Zoloft 50mg50mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zoloft 50mg 30 + 2 χάπια
45.90
Αγορά
Zoloft 50mg 60 + 4 χάπια
58.93
Αγορά
Zoloft 50mg 90 + 6 χάπια
69.68
Αγορά
Zoloft 50mg 120 + 8 χάπια
83.08
Αγορά
Zoloft 50mg 180 + 10 χάπια
103.12
Αγορά
Zoloft 100mg100mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Zoloft 100mg 30 + 2 χάπια
49.27
Αγορά
Zoloft 100mg 60 + 4 χάπια
70.76
Αγορά
Zoloft 100mg 90 + 6 χάπια
91.53
Αγορά
Zoloft 100mg 120 + 8 χάπια
109.64
Αγορά
Zoloft 100mg 180 + 10 χάπια
144.18
Αγορά

Πώς δρα το Zoloft (Σερτραλίνη)

Είναι ένας ειδικός αναστολέας που αποτρέπει την πρόσληψη της σεροτονίνης στο δίκτυο των νευρώνων του οργανισμού και προσπαθεί να τονώσει την λειτουργία της 5-ΗΤ. Από την άλλη, έχει ελάχιστη ως καθόλου επέμβαση στο έργο της νορεπινεφρίνης και της ντοπαμίνης.

Πότε τα γενόσημα Zoloft σάς βοηθούν

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα φάρμακα για την μείζονα κατάθλιψη. Άλλες περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι:

 • Μετατραυματικό στρες
 • Ψυχαναγκαστική διαταραχή
 • Κρίσεις πανικού
 • Κοινωνικό άγχος (σε ακραίο βαθμό που χρήζει θεραπείας)
 • Διαταραχή κατά την προεμμηνορροϊκή περίοδο
 • Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή
 • Αγχώδης διαταραχή

Τι είναι η κατάθλιψη

Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας λέμε ότι έχουμε κατάθλιψη, όμως τί είναι πραγματικά; Ουσιαστικά είναι μια πάθηση που δεν σας αφήνει να απολαύσετε τη ζωή και προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς σας κάνει να έχετε δυσάρεστα συναισθήματα όπως λύπη, στεναχώρια, δυσκολίες στον ύπνο και τις καθημερινές ενέργειες.

Τι είναι το μετατραυματικό στρες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για μια κατάσταση που συμβαίνει μετά από ένα ιδιαίτερο γεγονός όπως μπορεί να είναι ένα ατύχημα, μια τραυματική εμπειρία ή κάποια μεγάλη συγκίνηση. Εμφανίζεται ως ιδιαίτερα μεγάλο άγχος που επηρεάζει όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Τιμή Zoloft στο διαδίκτυο

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από το διαδίκτυο καθώς υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι ότι μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών από τα διάφορα καταστήματα και να επιλέξετε αυτό που σας συμφέρει καλύτερα. Στο δικό μας ηλεκτρονικό φαρμακείο θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας όποια ώρα της ημέρας θέλετε καθώς λειτουργεί συνεχώς. Μέσα σε λίγες ημέρες θα λάβετε τα σκευάσματα που χρειάζεστε χωρίς να πρέπει να κάνετε κάτι άλλο. Στο συγκεκριμένο φάρμακο, καθώς κυκλοφορεί σε μορφή γενόσημου η τιμολογιακή πολιτική είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Δεδομένα από το φύλλο οδηγιών για τις δόσεις 25mg, 50mg και τα 100mg

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε φορά που σκέφτεστε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα φάρμακο. Το πρώτο είναι να μιλήσετε με τον γιατρό σας για να είστε σίγουροι ότι πρέπει να το πάρετε. Ο γιατρός σας, πρώτα θα καταγράψει το ιατρικό ιστορικό σας, θα εξετάσει την περίπτωσή σας και θα σας ενημερώσει αν μπορείτε να αρχίσετε να τα παίρνετε. Σε καμία περίπτωση δεν συστήνεται να λαμβάνετε φάρμακα αυθαίρετα ή με αλκοόλ, εκτός αν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη θεραπεία και δεν έχετε άλλα αποθέματα φαρμάκων.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε το χαρτί που υπάρχει μέσα στο κουτί, προκειμένου να δείτε πληροφορίες όπως οι αλληλεπιδράσεις που μπορεί να υπάρχουν με άλλες αγωγές. Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες, συνεπώς να βασίζεστε σε τεκμηριωμένες οδηγίες και όχι σε γνώμες γνωστών και φίλων.

Πόσο σύντομα θα δείτε αποτελέσματα

Για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα από τη λήψη του φαρμάκου θα πρέπει να περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα, τουλάχιστον μία εβδομάδα. Να έχετε στο νου σας ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα ορατά, αλλά αντίθετα θα τα δείτε να συμβαίνουν σιγά σιγά στους διάφορους τομείς της καθημερινότητάς σας. Ενδεικτικά, θα έχετε περισσότερη όρεξη και θέληση να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί και θα έχετε καλύτερη διάθεση μέσα στην ημέρα.

Σιγά σιγά θα δείτε την ζωή σας να γίνεται καλύτερη, θα επιθυμείτε να ασχοληθείτε με περισσότερες δραστηριότητες και να έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, και όλα αυτά χάρις στα γενόσημα Zoloft.

Κατάλληλη δοσολογία για το Zoloft (Σερτραλίνη)

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σοβαρότητα της πάθησης. Οι περισσότεροι ξεκινούν με μία δόση 50mg ημερησίως μέχρι να διαπιστωθεί το πως το χειρίζεται ο οργανισμός. Σε τακτά χρονικά διαστήματα και μετά από αντίστοιχες εξετάσεις αναπροσαρμόζεται. Το ίδιο ισχύει και για τα Zoloft γενόσημα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τι γίνεται αν χάσετε μία δόση

Αν για κάποιον λόγο ξεχάσετε να πάρετε μία δόση από το φάρμακο και πλησιάζει η ώρα για να πάρετε την επόμενη δόση, τότε παραλείψτε το δισκίο που ξεχάσατε. Μην λάβετε διπλή δόση. Αν έχουν παρέλθει ελάχιστες ώρες από τον χρόνο που το λαμβάνετε κανονικά, τότε πάρτε το χάπι που ξεχάσατε.

Τι θα συμβεί αν ξαφνικά σταματήσω τη λήψη του φαρμάκου;

Κάθε φάρμακο θα πρέπει να λαμβάνετε σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και για το χρονικό διάστημα που εκείνος ορίζει. Αν θέλετε να σταματήσετε τη λήψη του φαρμάκου ή αν ξάφνου δεν μπορείτε να πάρετε άλλο, τότε μιλήστε με τον θεράποντα για να σας πει τι πρέπει να κάνετε.

Το φάρμακο στην εφηβεία και τα παιδιά

Παρότι το Zoloft είναι ένα φάρμακο με μεγάλη απήχηση και προσιτή τιμή, δεν θα πρέπει να δίνεται σε παιδιά και εφήβους που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ανάπτυξη, τη γνωστική ικανότητα και την συμπεριφορά των παιδιών, αλλά λόγω της δραστικής ουσίας που περιέχει θα πρέπει να αποφεύγεται.

Ταυτόχρονη λήψη με άλλες θεραπείες

Κατά την καταγραφή του ιστορικού σας από τον γιατρό, θα σας ρωτήσει αν παίρνετε κάποιο άλλο φάρμακο μαζί με αυτή την αγωγή καθώς δεν θα πρέπει να λαμβάνεται ταυτόχρονα με διάφορα άλλα φάρμακα όπως τα παρακάτω:

 • Διουρητικά
 • Ηρεμιστικά
 • Τραμαδόλη
 • Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη που δίνονται για αρθριτικές παθήσεις
 • Βαρφαρίνη που δίνεται για να αραιώσει το αίμα
 • Λίθιο για την αντιμετώπιση της μανίας
 • Φάρμακα για την αντιμετώπιση άλλων παρόμοιων παθήσεων όπως η σχιζοφρένεια

Εγκυμοσύνη και θηλασμός ταυτόχρονα με τη λήψη του φαρμάκου

Αν βρίσκεστε ήδη σε ενδιαφέρουσα ή αν υποψιάζεστε ότι είστε έγκυος μην προβείτε στη λήψη του φαρμάκου προτού ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν επαρκείς μελέτες και στοιχεία για το κατά πόσο θα μπορούσε να βλάψει το έμβρυο και σε ποιο στάδιο της εγκυμοσύνης μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη. Όμως, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία αν ληφθεί κατά το τρίτο τρίμηνο της κύησης ενδέχεται να οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό ή ελαφρά συμπτώματα στο νεογνό μετά την γέννησή του. ΤΑ συμπτώματα αυτά υποχωρούν συνήθως μέσα στις πρώτες 24-48 ώρες χωρία να ληφθεί κάποια θεραπεία για το μωρό. Ενδεικτικά ορισμένα από αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι το χαμηλό σάκχαρο στο αίμα, μια ταραχή και έντονη κίνηση, έντονος εμετός ή κάποια ανωμαλία στον ύπνο (είτε δεν μπορεί να κοιμηθεί είτε ξυπνάει δύσκολα).

Πιθανές παρενέργειες από το Zoloft

Ακόμα και τα πιο αθώα φάρμακα ενδέχεται να προκαλέσουν κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες σε όσους τα λαμβάνουν. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες είναι:

 • Πονοκέφαλος
 • Διάρροια
 • Ήπια εξανθήματα
 • Αλλεργική αντίδραση
 • Ανησυχία (συνήθως εκφράζεται ως έντονη κίνηση και αδυναμία ηρεμίας)
 • Αύξηση βάρους (μερικά κιλά καθώς αυξάνει την όρεξη)

Προβλήματα σεξουαλικής φύσεως

Ένας τομέας που ίσως επηρεαστεί από τη λήψη του φαρμάκου είναι ο σεξουαλικός. Έχει αναφερθεί σε διάφορες μελέτες ότι ίσως προκληθεί αδυναμία στην σεξουαλική ικανότητα όσων λαμβάνουν SSRIs. Στις περισσότερες περιπτώσεις η δυσλειτουργία απομακρύνεται μετά τη διακοπή της θεραπείας, ενώ σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να συνεχιστεί και μετά. Αν σταματήσετε το φάρμακο και τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας προκειμένου να σας παραπέμψει σε περαιτέρω εξετάσεις ή/και να σας δώσει άλλη θεραπεία.

Testimonials Testimonials

Πλέον παίρνω το Zoloft μόνο από εδώ. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, στέλνουν γρήγορα


Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα