Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Nexium (Εσομεπραζόλη)

4.1

Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση του στομάχου ή αλλιώς από την γαστροοισοφαγική παλινδρομική νόσο (ΓΟΠΝ) όπως είναι ο επίσημος ιατρικός όρος. Αυτή η πάθηση είναι ενοχλητική για το στομάχι και μειώνει σε έναν βαθμό την καλή ποιότητα ζωής των ασθενών, τόσο σε ενήλικες όσο και για παιδιά. Σε πολύ ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει ενοχλητικές επιπλοκές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια ιδιαίτερα συχνή κατάσταση καθώς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των φαρμακευτικών εταιρειών, πάνω από το 15% του συνόλου του πληθυσμού στην Ελλάδα λαμβάνει κάποια αγωγή για την κατάσταση αυτή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 7% λαμβάνει μια σχετική αγωγή κάθε μέρα.

Nexium 20mg20mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Nexium 20mg 30 + 2 caps
26.69
Αγορά
Nexium 20mg 60 + 4 caps
48.79
Αγορά
Nexium 20mg 90 + 6 caps
58.82
Αγορά
Nexium 20mg 120 + 8 caps
73.20
Αγορά
Nexium 20mg 180 + 10 caps
99.99
Αγορά
Nexium 40mg40mg
Προϊόν Δοσολογία Ποσότητα + Μπόνους Τιμή
Nexium 40mg 30 + 2 caps
35.88
Αγορά
Nexium 40mg 60 + 4 caps
55.20
Αγορά
Nexium 40mg 90 + 6 caps
71.00
Αγορά
Nexium 40mg 120 + 8 caps
82.80
Αγορά
Nexium 40mg 180 + 10 caps
113.85
Αγορά

Από που να προμηθευτείτε Nexium γενόσημα χάπια σε καλή τιμή

Στο φαρμακείο μας που βρίσκεται σε σύνδεση 24/7 μπορείτε να βρείτε μια αγωγή για την πάθηση αυτή. Ιδιαίτερα αν έχετε ήδη αγοράσει στο παρελθόν ένα φάρμακο και σας έχει τελειώσει, τότε στο διαδικτυακό μας κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε τη νέα σας δόση χωρίς ιατρική συνταγή. Τόσο απλά και εύκολα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς θα λάβετε γρήγορα στο σπίτι σας τη νέα παρτίδα φαρμάκων, χωρίς να χρειάζεται να σταθείτε στις ουρές των φαρμακείων της περιοχής σας.

Εδώ θα βρείτε γενόσημα που περιέχουν την Εσομεπραζόλη (esomeprazole) που είναι η κύρια δραστική ουσία, τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας, και θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά σας.

To Nexium (Εσομεπραζόλη) στην θεραπεία της παλινδρόμησης

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή περιγράφοντας τι είναι το φαινόμενο που αναφέρουμε παραπάνω. Ουσιαστικά η παλινδρόμηση συμβαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό όταν μειωθεί (ή δεν υπάρχει καθόλου) η διαφορά πίεσης ανάμεσα στον κάτω οισοφαγικό σφιγκτήρα και το στομάχι. Τότε το περιεχόμενο του στομαχιού ανεβαίνει προς τα πάνω (παλινδρομεί). Στην περίπτωση αυτή, πολλοί είναι οι άνθρωποι που στρέφονται στα χάπια για το στομάχι.

Πράγματι, η βασική αγωγή της νόσου αυτής είναι το Nexium που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να μειώσει τις ενδείξεις της νόσου αυτής και όντως να σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Το φάρμακο αυτό ανήκει σε μια μεγάλη οικογένεια ιατρικών σκευασμάτων που είναι γνωστά ως αναστολείς αντλίας πρωτονίων. Η μέθοδος με την οποία λειτουργούν είναι έχει ως πρωτεύοντα στόχο να ελαχιστοποιήσει τα διάφορα οξέα που δημιουργούνται στο στομάχι και έτσι μειώνουν τα συμπτώματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται η μακροχρόνια χρήση τέτοιων σκευασμάτων, καθώς οι περισσότεροι ιατροί συμβουλεύουν η χρήση τους να γίνεται όχι για πολύ καιρό.

Θεραπεία άλλων παθήσεων με Nexium

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του φαρμάκου αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία και άλλων καταστάσεων, όπως τα στομαχικά έλκη που πολλές φορές είναι το αποτέλεσμα της λήψης μη στεροειδών αντιφλεμονώδων φαρμάκων. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά προκειμένου να προληφθεί η εκ νέου αιμορραγία μετά από ενδοσκόπηση για οξεία αιμορραγία στην κοιλιά.

Η αγορά σε φάρμακο Nexium 40mg θα βελτιώσει την πάθηση της κοιλιάς σας

Το Nexium δρα με έναν πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Βασικός στόχος της ουσίας είναι να μειωθεί η παραγωγή γαστρικού οξέος στο στομάχι και έτσι να μειωθεί η δραστηριότητα της αντλίας πρωτονίων στα τοιχώματα του στομάχου. Με αυτόν τον τρόπο και σταδιακά θα μειωθεί ο ερεθισμός και τα δυσάρεστα συμπτώματα θα υποχωρήσουν ενώ θα επέλθει επούλωση.

Αγορά γενόσημο σε χάπια για το Nexium 20mg και η τιμή τους

Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ολοένα και περισσότεροι θεράποντες έχουν αρχίσει να συνταγογραφούν γενόσημα φάρμακα καθώς σε αυτή η λιανική τιμή πώλησης είναι μικρότερη, ενώ περιέχουν την ίδια δραστική ουσία. Εδώ, θα βρείτε γενόσημα φάρμακα Nexium σε ανταγωνιστική τιμή. Οι παρενέργειες αλλά και η δοσολογία και στις δύο περιπτώσεις φαρμάκων είναι περίπου η ίδια, όπως αναφέρει και ο γαληνός. Θα πρέπει να έχετε στο νου σας, ότι μόνο ο γιατρός που σας παρακολουθεί είναι ο αρμόδιος να σας συμβουλέψει για το ποιο φάρμακο είναι κατάλληλο για την δική σας περίπτωση.

Η σημασία της ορθής δοσολογίας της Εσομεπραζόλη

Όπως αναφέρει και ο galinos αλλά και το φύλλο οδηγιών για το φάρμακο αυτό, είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ζωής τους. Έτσι, πολλές φορές χορηγείται σε φακελάκια συνήθως για βρέφη και για μικράκια που δεν μπορούν (ή δεν τους αρέσει) να λαμβάνουν χάπια από το στόμα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε την πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μορφή, τα χάπια.

Τρόποι λήψης του σκευάσματος

Η πιο συνηθισμένη δοσολογία στην αγορά για το γενόσημο φάρμακο Nexium είναι τα 20mg και τα 40mg σε χάπια, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ σε καλή τιμή. Τα χάπια λαμβάνονται συνήθως μία φορά την ημέρα, πριν ή μετά το φαγητό. Όπως όλα τα παρόμοια σκευάσματα, καλό θα ήταν η λήψη των καψουλών να γίνει με την συνοδεία ενός ροφήματος. Συνήθως επιλέγεται το νερό. Αποφύγετε να τα σπάσετε ή να τα φάτε καθώς είναι γαστροανθεκτικά. Αυτό σημαίνει ότι είναι επικαλυμμένα με μια ειδική ουσία που δεν αφήνει το δισκίο να διασπαστεί από το οξύ που βρίσκεται στο στομάχι σας. Σε κάθε περίπτωση, πριν αρχίσετε να λαμβάνετε το φάρμακο αυτό, αποταθείτε σε ένα νοσοκομείο ή έναν ιατρό για την κατάλληλη δοσολογία σύμφωνα με τις δικές σας ατομικές ανάγκες.

Αποθήκευση του Nexium στο σπίτι

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποιο ιδιαίτερο πρωτόκολλο αποθήκευσης για το φάρμακό σας. Πρέπει απλά να είστε προσεκτικοί και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Τοποθετήστε το σε μέρος μακριά από ανήλικους.
  • Αν το προϊόν λήξει απευθυνθείτε στο νοσοκομείο ή το φαρμακοποιό σας για ορθή απόρριψη.
  • Φροντίστε το ντουλάπι ή το συρτάρι που θα τοποθετηθεί να μην έχει θερμοκρασία άνω των 27oC.
  • Μπορεί να αποθηκευτεί μαζί με άλλα φάρμακα.
  • Δεν χρειάζεται ψύξη.

Ανεπιθύμητες ενέργειες από το Nexium (Εσομεπραζόλη)

Δυνητικά, όλα τα φάρμακα θα μπορούσαν να δώσουν παρενέργειες κατά τη λήψη τους. Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας έχει κοκκινίσει ή έχει ξεφλουδίσει ελαφρώς μετά τη λήψη μερικών δόσεων. Οι ενδείξεις αυτές εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο (μάτια, χείλη, στόμα, μύτη) και πιο σπάνια στα γεννητικά όργανα. Τις περισσότερες φορές υποχωρούν μόνες τους και δεν χρειάζεται κάποια περαιτέρω θεραπεία. Όμως, αν επιμείνουν θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας καθώς μπορεί να υποβόσκει ένα σύνδρομο Stevens-Johnson.

Μία περισσότερο συχνή παρενέργεια είναι εμετός και διάρροια. Αυτό μπορεί να συμβεί περίπου σε 1 στους 10 ανθρώπους άνω των 18 ετών που θα λάβουν αυτό το φάρμακο, αλλά αναμένεται να υποχωρήσει μετά από λίγες ημέρες, όταν και ο οργανισμός σας θα έχει συνηθίσει την δοσολογία αυτή. Αν διαπιστώσετε, ότι κάποιο από αυτά τα σημάδια επιμένει, ο μόνος αρμόδιος είναι ο γιατρός σας, ο οποίος θα σας συμβουλέψει αν πρέπει να σταματήσετε να λαμβάνετε το φάρμακο αυτό.

Αντενδείξεις και υπερδοσολογία από τη λήψη του φαρμάκου

Αν βρίσκεστε σε κύηση ή αν είστε σε κατάσταση θηλασμού, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας πριν αρχίσει η λήψη. Επίσης δεν συνιστάται η λήψη του σε συνδυασμό με άλλα παρόμοια φάρμακα και αλκοόλ. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, επισκεφτείτε τον κοντινότερο εφημερεύον νοσοκομείο σας ή πάρτε τηλέφωνο τον γιατρό σας για να σας καθοδηγήσει για τις επόμενες ενέργειές σας.

Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα