Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Όλα για φυτικό βιάγκρα, φυσικά φάρμακα και χάπια για στυτική δυσλειτουργία

Μήπως τελευταία τα πράγματα είναι λίγο… χαλαρά εκεί κάτω; Δεν είστε ο μόνος. Υπολογίζεται ότι ένας στους πέντε άντρες βιώνει ή έχει βιώσει μόνιμα ή παροδικά προβλήματα ανόρθωσης του πέους του τη στιγμή που πρέπει. Μπορεί να μην απειλείται η ζωή ενός άντρα που δεν αποδίδει κάποια βραδιά που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει, αλλά ολοφάνερα δεν είναι μια βολική κατάσταση και ανυπερθέτως έχει επίπτωση στην ευζωία και στην ψυχολογική ισορροπία. Εν προκειμένω, είναι ένα θέμα που απασχολεί εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη την υδρόγειο. Για τον λόγο αυτό φαρμακοβιομηχανίες, γιατροί, βοτανολόγοι, ψυχολόγοι, χημικοί και άλλοι επιστήμονες έχουν επικεντρώσει την έρευνά τους σε προϊόντα που θα αντιμετωπίσουν ριζικά το πρόβλημα, με αξιοσημείωτη μέχρι στιγμής επιτυχία.

Πώς αντιμετωπίζεται η στυτική δυσλειτουργία με φυτικά φάρμακα

Αν και τα υπάρχοντα σκευάσματα στα ράφια των φαρμακείων είναι τεκμηριωμένα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της ανεπαρκούς στύσης, πολλοί άντρες έχουν αποφασίσει να απέχουν από αυτά και να αντιμετωπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία με φυτικά φάρμακα. Ορισμένοι βρίσκουν τη δράση των χαπιών, που βασίζεται στις δραστικές ουσίες ταδαλαφίλη, σιλδεναφίλη, κ.ά., πολύ έντονη για το γούστο τους και ψάχνουν για πιο ήπια τονωτικά. Όμως υπάρχουν και εξατομικευμένες παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν επιλεκτικά σε ορισμένους χρήστες, όπως ερυθρότητα, αυξημένη πίεση, ναυτία, πριαπισμός, κτλ. Επίσης, όσοι λαμβάνουν θεραπευτική αγωγή για άλλη αιτία, μπορεί να μη δύνανται να τη συνδυάσουν με διεγερτικά χημικά χάπια και ως εκ τούτου στρέφονται στα φυσικά υποκατάστατα.

Πως δρουν τα φυσικά φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία

Οι εθνοβοτανολόγοι ανακαλύπτουν διαρκώς άγνωρα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ιατρική διάφορων λαών σε όλες τις ηπείρους για την αντιμετώπιση της ΣΔ. Τα φυσικά φάρμακα για στυτική δυσλειτουργία δρουν όπως και οι συνθετικές ουσίες που έχουν δημιουργηθεί στα εργαστήρια. Διευκολύνουν τον ρου του αίματος προς την περιοχή των γεννητικών οργάνων, μέσα από μια πολυσύνθετη χημική διεργασία που διασφαλίζει ότι μπορεί να υπάρξει διείσδυση. Σε αντίθεση με τα χημικά σκευάσματα, οι δραστικές φυσικές ουσίες θέλουν τον χρόνο τους, πρέπει δηλ. να συνεχίσετε τη ληψη για το ανάλογο χρονικό διάστημα, ώστε να αρχίσουν να επενεργούν.

Τα πιο δραστικά φυτικά χάπια για στυτική δυσλειτουργία

Αν έχετε επιλέξει να ανακτήσετε τη χαμένη σας αισιοδοξία στο κρεβάτι και να γίνετε ακάματος εργάτης του σεξ χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά χάπια για στυτική δυσλειτουργία, θα πρέπει να προσέξετε να μην τα παίρνετε παράλληλα ή ταυτόχρονα με χάπια τύπου βιάγκρα ή με άλλα φάρμακα, χωρίς την επιδοκιμασία του ιατρού σας. Όλα κυκλοφορούν σε μορφή δισκίου και κάψας, αλλά και σε διάφορα εκχυλίσματα και βάμματα.

Κόκκινο τζίνσενγκ

Στην κινέζικη και κορεάτικη παραδοσιακή ιατρική με τη μακραίωνη ιστορία το ερυθρό ginseng χρησιμοποιείται εδώ και δυόμιση χιλιετίες καθώς θεωρείται ότι προάγει γενικά την υγεία και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής, ενώ χαρίζει και μια αίσθηση ευεξίας. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Βρετανική Επιθεώρηση Κλινικής Φαρμακολογίας τον Οκτώβρη του 2008, η οποία βασίστηκε σε δεδομένα επτά προγενέστερων ερευνών, έδειξε ότι η συστηματική χορήγηση αυτής της ρίζας, με πρόγραμμα δυο βδομάδες λήψη – δυο εβδομάδες αποχή, βελτίωνε τόσο την ερωτική επιθυμία όσο και τη σκληρότητα της στύσης.

Βουτέα η μεγαλοπρεπής

Το Butea Superba προέρχεται από την Ταϊλάνδη, που παλιότερα ονομαζόταν Σιαμ, και οι ντόπιοι το αποκαλούν Red Kwao Krua. Το σχήμα των λουλουδιών του παραπέμπει ευθέως σε ανορθωμένο όργανο. Τονώνει γενικά τον οργανισμό και ειδικά την απόδοση, τη διάρκεια και την απόλαυση στο σεξ. Σε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Επιθ. Ανδρολογίας της Ασίας με αντιπροσωπευτικό δείγμα αντρών από τριάντα ως εβδομηνταπέντε ετών φάνηκε ότι το ογδονταδύο τοις εκατό των συμμετεχόντων παρουσίασε αξιοσημείωτη βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία.

Γκριφόνια

Ένας θάμνος που ριζώνει αυτοφυώς σε κάποιες χώρες της Δυτικής Αφρικής (όπως είναι η Γκάνα, το Μπενίν, το Τόγκο, η Σιέρα Λεόνε, η Νιγηρία κ.ά.) και παράγει μη βρώσιμους καρπούς που περιέχουν μια χημική ουσία η οποία συμβάλλει στην αύξηση παραγωγής σεροτονίνης από τον οργανισμό. Βοηθά, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και στην άνοδο της σεξουαλικής όρεξης, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι δύναται να συνδράμει στον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Υπάρχει και φυτικό βιάγκρα;

Πολύ συχνά θα δείτε σε διαφημίσεις στο διαδίκτυο ή σε τηλεοπτικές εκπομπές που προωθούν σκευάσματα που παρουσιάζονται ως φυτικό βιάγκρα. Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ονομασία που εξυπηρετεί σκοπούς μάρκετινγκ, καθώς η ονομασία του ρομβοειδούς γαλάζιου χαπιού είναι κατοχυρωμένη και πατενταρισμένη από αμερικανική φαρμακοβιομηχανία. Τα προϊόντα που εμπορεύονται ως φυτικό βιάγκρα περιέχουν διάφορες δραστικές ουσίες και αν αποφασίσετε να πάρετε κάποιο από αυτά, μελετήστε προσεκτικά τον κατάλογο με τα συστατικά του και κάντε μια σχετική έρευνα για την αποτελεσματικότητά τους. Κυκλοφορούν στο εμπόριο πολύ αποτελεσματικά φυτικά προϊόντα, αλλά και κάποια με μειωμένη ή ανύπαρκτη δραστικότητα.

Σε πολλά μέρη της υφηλίου διάφορα βότανα και άλλα φυτικά συστατικά και εκχυλίσματα έχουν ευρεία χρήση στην αντιμετώπιση ενός θέματος που απασχολεί διαχρονικά τους άντρες. Η σύγχρονη επιστημονική μελέτη έχει δείξει ότι κάποια έχουν εμφανή επίδραση, ενώ άλλα κινούνται στα όρια της αυθυποβολής. Μελετήστε προσεκτικά τη δράση τους και, όπως και με κάθε φάρμακο, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα