Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Παρενέργειες του Σιάλις μαζί με αλκοόλ και δοσολογία της ταδαλαφίλης

Το Σιάλις είναι το δεύτερο γνωστότερο φάρμακο για τη διασφάλιση σκληρής και αδιάλειπτης στύσης. Παρασκευάζεται από έναν γίγαντα της βιομηχανίας φαρμάκων και μια από τις αρχαιότερες εταιρείες του τομέα, την αμερικανική Eli Lilly. Το δραστικό συστατικό της σύνθεσής του όμως ανακαλύφθηκε από μια άλλη εταιρεία που ονομάζεται ICOS, η οποία αρχικά συνεργάστηκε με τη γνωστή φαρμακοβιομηχανία Glaxo Wellcome για να ερευνήσουν από κοινού τη δράση της ταδαλαφίλης στη θεραπεία καρδιοαγγειακών παθήσεων. Κατά τη διάρκεια δοκιμών σε ομάδες ατόμων που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά, οι επιστήμονες έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι το φάρμακο είχε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα κάπου… πιο χαμηλά από την καρδιά. Παραδόξως, οι μάνατζερ και τα στελέχη της Glaxo δεν είχαν την διορατικότητα να προβλέψουν την ανάπτυξη μιας τεράστιας διεθνούς αγοράς και η εταιρεία αποχώρησε από την κοινοπραξία. Αντ’ αυτών συνεταιρίστηκε η Lilly και… τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ποιες είναι οι γνωστές παρενέργειες για την ταδαλαφίλη

Η κύρια διαφορά του Σιάλις με τα άλλα χάπια που αναζωογονούν την στύση είναι ότι η επήρεια του κρατάει μέχρι και τριανταέξι ώρες. Δεν είναι άσχετο ότι όταν πρωτοκυκλοφόρησε, πριν δεκατέσσερα χρόνια περίπου, η διαφημιστική καμπάνια το ονόμασε «The Weekender», καθώς μπορεί να μετατρέψει έναν άντρα σε μηχανή υπερσεξουαλικότητας για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο. Αν δοκιμάσετε ταδαλαφίλη, παρενέργειες υπάρχουν αλλά είναι σποραδικές και γενικά υποφερτές. Μεταξύ αυτών είναι η ερυθρότητα, πολλοί άντρες γίνονται κόκκινοι σαν παντζάρι, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Μπορεί επίσης να νιώσει ζάλη ο χρήστης και γι’ αυτό συνιστάται σε όσους έχουν λάβει σίαλις να μην σηκώνονται απότομα από την καρέκλα, για να αποφύγουν τον ίλιγγο.

Υπάρχουν επικίνδυνες παρενέργειες του Σιάλις;

Επιπρόσθετα, ορισμένες πολύ σπάνιες φορές μπορεί να παρατηρηθούν πιο σοβαρές παρενέργειες Σιάλις, όπως φερ' ειπείν οδυνηρή ή παρατεταμένη διέγερση του αντρικού οργάνου, που μπορεί να κρατηθεί όρθιο για έξι ολόκληρες ώρες, κάτι που ακούγεται δελεαστικό, εκτός και αν το έχεις υποστεί. Ακόμη, ελάχιστοι στατιστικά χρήστες ανέφεραν μια έξαφνη απώλεια ή μείωση της όρασης, που ενδέχεται να γίνει μόνιμη στη συνέχεια. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και με την ακοή, δηλαδή μια μερική ή ολική κώφωση. Όπως γράφουν και οι οδηγίες στο κουτί με τα δισκία, μπορεί να υπάρξει ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση με μια σειρά από άλλα προϊόντα, όπως τα αντικαταθλιπτικά και οι σταθεροποιητές διάθεσης, τα ρυθμιστικά της πίεσης και τα αντιβιοτικά, μεταξύ άλλων. Τους κινδύνους της ταυτόχρονης λήψης ταδαλαφίλης και αντιβίωσης επισημαίνουν σε έρευνά τους που δημοσιεύτηκε στην Βρετανική Εφημερίδα Κλινικής Φαρμακολογίας οι Γκάρι Μούιρχεντ, Στίβεν Φόκνερ και μια ομάδα άλλων ερευνητών.

Ποια δοσολογία Σιάλις εγκρίνουν και προτείνουν οι ανδρολόγοι-ουρολόγοι;

Λόγω της παρατεταμένης διάρκειας δράσης που έχει το σκεύασμα αυτό, η αύξηση της δοσολογίας δεν θα επιφέρει πρόσθετα αποτελέσματα, αλλά θα αυξήσει την πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών. Για τους περισσότερους άντρες η δοσολογία Σιάλις που επιφέρει την πολυπόθητη έντονη και επαναλαμβανόμενη ανόρθωση είναι τα 10 μιλιγκράμ, ένα ημίωρο πριν αρχίσει η ερωτοπραξία. Και αν αυτή η δόση δε βοηθήσει το πουλί να κάνει κούκου; Τότε μπορεί να διπλασιαστεί, μέχρι τα είκοσι χιλιοστογραμμάρια, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Υπάρχει όμως και ένας άλλος προγραμματισμός για τη λήψη αυτού του φαρμάκου. Αν έχετε μόνιμο δεσμό ή ζείτε έναν ευτυχισμένο γάμο όπου παιδιά, δουλειές, χρέη και άγχος δεν έχουν βγάλει το σεξ εκτός της καθημερινότητας, οι γιατροί συνιστούν μια δόση δυόμιση μιλιγκράμ σε καθημερινή βάση. Έτσι θα είστε πάντα ετοιμοπόλεμος, όποτε έχετε όρεξη για σαρκική μείξη ή όποτε το ταίρι σας επιζητά ένα παθιασμένο σμίξιμο.

Γιατί δεν πρέπει να παίρνετε μαζί Σιάλις και αλκοόλ

Είναι γνωστό σε όλους, ότι αν τα τσούξετε, αν πιείτε δηλαδή παραπάνω τζιν τόνικ ή ουίσκι ή οποιοδήποτε άλλο ποτό από όσο έχετε συνηθίσει, αυτό μπορεί να επιφέρει χαλαρότητα στα γενετικά όργανα, που θα παραμείνουν νωθρά και μαλθακά. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσίευσαν στην Ινδική Επιθεώρηση Ψυχιατρικής οι Μπιζίλ Σιμόν Αράκαλ και Βίβεκ Μπένεγκαλ, περίπου το εβδομηνταδύο τοις εκατό των αντρών που εκδηλώνουν προβλήματα αλκοολισμού παρουσιάζουν κάποιας μορφής σεξουαλική ανεπάρκεια, με προεξάρχουσα τη ΣΔ. Και δεν είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να αντιστρέψετε την κατάσταση καταπίνοντας μαζί Σιάλις και αλκοόλ. Ο λόγος είναι ότι αμφότερα είναι αγγειοδιασταλτικά και όταν συνδυαστούν μπορεί να προκαλέσουν απότομο χαμήλωμα της πίεσης. Και δε μιλάμε ούτε καν για ένα ή δυο ποτηράκια από κάποιο εκλεκτό απόσταγμα ή ένα κρασί καμπερνέ σοβινιόν από κάποιον καλό παραγωγό, πόσο μάλλον για κατάχρηση οινοπνεύματος.

Έχοντας υπ΄ όψη σας όλα τα παραπάνω, μπορείτε να επισκεφθείτε τον φαρμακοποιό σας για να αγοράσετε ένα κουτί από αυτά τα χαπάκια με τη μακρόχρονη δράση. Φροντίστε όμως να έχετε αρκετό χρόνο για ερωτικές αγκαλιές, γιατί όπως προείπαμε η ενέργεια του Σιάλις μπορεί να κρατήσει… ολόκληρο γουικέντ!Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα