Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Πώς να καταλάβεις το φυσιολογικό και το ιδανικό μέγεθος πέους στους Έλληνες

Υπάρχουν πολλοί μύθοι και προκαταλήψεις γύρω από το σεξ, πολλά θέματα που προκαλούν συζητήσεις επί συζητήσεων και διάφορες αντικρουόμενες απόψεις. Κάτι που απασχολεί διαχρονικά άντρες και γυναίκες είναι το μέγεθος του αντρικού μορίου, πόσο μεγάλο είναι και πώς επιτελεί ιδανικά τον σκοπό του. Διαβάστε παρακάτω μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που πάντα είχατε κατά νου.

Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος πέους;

Όταν κάποτε ρώτησαν τον Κινέζο φιλόσοφο Κονφούκιο για το τέλειο ύψος που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, απάντησε «όσο χρειάζεται για να φτάνουν τα πόδια του στο έδαφος». 

Σχετικό Αρθρο: Αυθεντικά χάπια Cialis 20mg για αγορά στην Ελλάδα με γρήγορη παράδοση

Ανάλογη είναι και η απάντηση για το φυσιολογικό μέγεθος πέους, δηλαδή πρέπει να μπορεί να εκτελεί τη λειτουργία για την οποία είναι πλασμένο, να διεισδύει στον γυναικείο κόλπο και να προωθεί με ορμή το πολύτιμο φορτίο του.

Πώς να καταλάβεις το μέγεθος του πέους χωρίς να το δεις

Μπορείτε να καταλάβετε αρκετά για έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού. Αν είναι ευγενικός, αν έχει χιούμορ και καλούς τρόπους, αν είναι καλλιεργημένος, αν ξέρει να φερθεί σωστά σε μια γυναίκα. Αλλά μπορείτε να μαντέψετε τα απόκρυφα προσόντα του με μια απλή οπτική εξέταση; Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι αδύνατον, άλλοι επιμένουν ότι υπάρχουν ορισμένα αλάνθαστα σημάδια που θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε αν το πουλί είναι κόνδορας ή σπουργίτι. Δείτε στη συνέχεια κάποια θεωρούμενα κριτήρια που δίνουν ενδείξεις για το πώς να καταλάβεις το μεγεθος του πέους.

Φουσκώνει το παντελόνι; Μοιραία το μάτι σας θα πέσει εκεί, όσο και αν θέλετε να το αποφύγετε στην πρώτη συνάντηση. Αν υπάρχει το σχετικό φούσκωμα είναι καλό σημάδι, παρ’ όλο που ακούγεται ότι ορισμένοι άντρες παραγεμίζουν το εσώρουχό τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Το μέγεθος των δαχτύλων θεωρείται γνώμονας για τις διαστάσεις του γεννητικού οργάνου. Και όχι άδικα, όπως διαφαίνεται σε μια μελέτη που δημοσίευσαν στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας Κορεάτες ερευνητές του Πανεπιστημίου Γκατσόν. Αυτοί μέτρησαν το μήκος των δαχτύλων και του πέους σε ηρεμία και σε διέγερση, σε εκατό σαράντα τέσσερις κατοίκους Νότιας Κορέας ηλικίας άνω των είκοσι ετών. Το συμπέρασμα είναι ότι όσο μακρύτερος είναι ο παράμεσος σε σχέση με τον δείκτη τόσο μεγαλύτερο το εργαλείο όταν σηκωθεί.

Ορισμένοι κρίνουν ότι μια μεγάλη μύτη συγκριτικά με το πρόσωπο είναι ακλόνητη ένδειξη πως ότι προεξέχει από το σώμα είναι επίσης μεγάλο.

Τέλος, αν συνέχεια μιλάει για το ανακόντα που κρύβει στο παντελόνι του, μάλλον πρόκειται για φιδάκι… Οι φαφλατάδες συνήθως προσπαθούν να αναπληρώσουν μια εγγενή ανασφάλεια με τη φλυαρία τους.

Ποιο θεωρείται το ιδανικό μέγεθος πέους για τις γυναίκες;

Σε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο PLoS One τον Σεπτέμβριο του 2015, παρουσιάστηκαν τριάντα τρία τρισδιάστατα ομοιώματα πέους σε εβδομήντα γυναίκες και τους ζητήθηκε να επιλέξουν αυτό που τις ικανοποιεί οπτικά και καλύπτει τις φαντασιώσεις τους. 

Σχετικό Αρθρο: Παραγγελία & αγορά σε γενόσημα φάρμακα Levitra 10mg, 40mg, 60mg στην Ελλάδα

Αυτό που διαφάνηκε από τις προτιμήσεις τους είναι ότι το ιδανικό μέγεθος πέους για τις γυναίκες είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διάμετρο από τον μέσο όρο και το πιο περιζήτητο μοντέλο έχει μήκος δεκαέξι εκατοστά και διάμετρο δώδεκα πόντους και κάτι.

Τι μέγεθος πέους έχουν οι Έλληνες;

Όσο και αν φαίνεται παράξενο υπάρχουν διεθνή επιστημονικά δεδομένα που υπολογίζουν τον μέσο όρο των διαστάσεων του πέους ανά χώρα. Από τα δεδομένα που επικαιροποιεί κάθε χρόνο το WorldData εξάγονται ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα. Πιο συγκεκριμένα, τα στατιστικά στοιχεία δεικνύουν μεγάλες διαφορές από χώρα σε χώρα, κάτι κατανοητό καθώς οφείλεται σε γενετικές διαφοροποιήσεις. Σε σύγκριση με τον μέσο όρο ύψους, διαφαίνεται ότι δεν υπάρχει άμεση συσχέτιση ύψους-μεγέθους πέους, οι ψηλοί δεν είναι αναγκαστικά και πιο χαρισματικοί.

Σύμφωνα με την επιστημονική αναφορά, οι κάτοικοι του Ισημερινού, στη Νότια Αμερική, είναι κάτοχοι των μεγαλύτερων μορίων παγκοσμίως (υπάρχουν στοιχεία για 88 κράτη) , με μέσο όρο τα 17,60 εκατοστά. Στο κατώτατο μέρος του πίνακα βρίσκονται οι Καμποτζιανοί, με μέσο όρο μόλις 10,05 εκατοστά. Σε ότι αφορά το μέγεθος πέους, Έλληνες καταλαμβάνουν την 64η θέση, πολύ κάτω από το μέσον της κατάταξης, με μ.ό. τα 13,31 εκ.

Τελικά υπάρχει ιδανικό μέγεθος πέους;

Σύμφωνα με την ίδια ανασκόπηση στοιχείων, ένας άντρας στον πλανήτη Γη έχει κατά μέσο όρο ένα μόριο που μετριέται στα 13,58 εκατοστά όταν βρίσκεται σε εγρήγορση. Το ιδανικό μέγεθος πέους είναι κάτι το υποκειμενικό, μην ξεχνάμε ότι έχει σημασία και η διάμετρος, αλλά και το γενικότερο σχήμα. Υπάρχει το κατάλληλο μαντζαφλάρι για όλα τα γούστα και σε τελική ανάλυση ιδεώδες είναι το πέος που προσφέρει ικανοποίηση στον κάτοχό του και τον ερωτικό του σύντροφο.

Κάθε αρσενικό είναι μοναδικό και το ίδιο συμβαίνει και με τα άκρως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Με βάση τα ενδιαφέροντα νούμερα που παραθέσαμε, πιστεύουμε να αποκτήσατε μια γενική ιδέα του τι μπορεί να θεωρηθεί νορμάλ, τόσο διεθνώς όσο και ειδικά για την ελληνική επικράτεια. Από εκεί και πέρα... το μέγεθος δεν είναι το παν!Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα