Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Τι σημαίνουν μικρά άσπρα ή κόκκινα σπυράκια στους όρχεις και στη βάλανο;

Εσείς πόσα αντρικά όργανα έχετε δει στη ζωή σας; Ακόμη και όσοι συχνάζουν σε μέρη όπου θεωρείται φυσιολογικό να κυκλοφορεί κάποιος χωρίς εσώρουχα, όπως αποδυτήρια αθλητικών σωματείων, σάουνες, χαμάμ και σπα , σίγουρα έχετε δει πολύ λιγότερα πέη από άλλα όργανα του σώματος, όπως μύτες ή χέρια για παράδειγμα. Χωρίς μέτρο σύγκρισης, δε γνωρίζετε τι είναι φυσιολογικό και τι όχι και είναι λογικό να πανικοβληθείτε αν διαπιστώσετε οτιδήποτε το αφύσικο σε αυτό το ευαίσθητο σημείο.

Τι να κάνεις όταν ανακαλύψεις ένα σπυρί στα γεννητικά όργανα

Και έρχεται κάποια μέρα που, ενώ κάνεις ένα ξεκουραστικό, ζεστό ντους μετά από μια εξοντωτική μέρα στο γραφείο ή βάρδια στο εργοστάσιο και ενώ κοιτάς το κορμί σου στον καθρέφτη θαυμάζοντας τους καλλίγραμμους μυς σου, ανακαλύπτεις με φρίκη ένα απαίσιο, φριχτό σπυρί στα γεννητικά όργανα. Όπως είναι αναμενόμενο, μένεις εμβρόντητος και άλαλος, πώς μπορεί να σου συμβαίνει κάτι τόσο αποτρόπαιο; Και ποια είναι τα επόμενα σου βήματα για να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Κατ’ αρχάς, μην τρελαίνεσαι, μάλλον δεν πρόκειται για κάτι τραγικό. Στη συνέχεια, δάμασε την αποστροφή σου και κοίταξε προσεκτικά το σπυρί, αν απαιτείται δες το με έναν μεγεθυντικό φακό για να αντιληφθείς την ακριβή μορφή του.

Πότε βγαίνουν άσπρα σπυράκια στο κεφάλι του πέους;

Αν έχεις βγάλει ένα ή περισσότερα άσπρα σπυράκια στο κεφάλι του πέους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι ότι πρόκειται για κάτι ανάλογο με την ακμή, για κάποιο λόγο έχουν φράξει οι πόροι του δέρματος στην περιοχή και έχει μπλοκαριστεί η αποβολή του σμήγματος. Τότε αναπτύσσονται βακτήρια και ο φραγμένος πόρος γεμίζει με πύο, που δίνει το άσπρο χρώμα στο σπυράκι. 

Σχετικό Aρθρο: Αγορά Kamagra Oral Jelly 100mg σε χαμηλές τιμές online χωρίς συνταγή

Μια άλλη εκδοχή είναι να έχουν εμφανιστεί τα λεγόμενα στίγματα Φορντάις. Όπως αναφέρει μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στην έκδοση Clinical Case Reports and Review, περίπου επτά στους δέκα ενήλικες έχουν υποκίτρινες κηλίδες στα γεννητικά όργανα τους. Αν και δεν είναι ουδόλως επικίνδυνα, αν θέλετε να τα εξαφανίσετε ο δερματολόγος θα σας προτείνει τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Τα σπυράκια στους όρχεις είναι ενοχλητικά

Ένα άλλο σημείο του εξωτερικού γεννητικού συστήματος όπου μπορεί να εμφανιστούν εξογκώματα ή εξανθήματα είναι οι όρχεις . Τα σπυράκια στους όρχεις είναι πιο ενοχλητικά από εκείνα στο πρόσωπο. Μπορεί να μην τα βλέπουν οι άλλοι, εκτός εάν εμφανιστείς γυμνός μπροστά τους, αλλά επειδή ο καβάλος έρχεται σε τριβή με το ύφασμα του παντελονιού ενδέχεται να προκληθεί ερεθισμός και φαγούρα, ειδικά αν το ύφασμα του ρούχου είναι τραχύ όπως στο μπλουτζίν. Εάν δεν είχες πρόσφατα σεξουαλική συνεύρεση αλλά εμφανίστηκε κάποιο σπυρί, μπορεί να πρόκειται απλά για μια τρίχα που έχει γυρίσει μέσα στον θύλακα και προκαλεί φλεγμονή ή κάποια υπερέκκριση σμήγματος, ιδιαιτέρως αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Αν είσαι δραστήριος ερωτικά, θα πρέπει με πόνο καρδιάς να εξετάσεις το ενδεχόμενο να έχεις κολλήσει κάποιο μεταδιδόμενο νόσημα. Αυτό θα το κρίνει ο γιατρός στον οποίο πρέπει να προσέλθεις για εξέταση. Κάτι που πρέπει να προσέξεις, είναι ότι δεν πρέπει επ΄ουδενί να τα σπάσεις, γιατί ενδέχεται να μολυνθούν.

Γιατί εμφανίζονται κόκκινα σπυράκια στο κεφάλι του πέους;

Αν συνηθίζεις να περιποιείσαι την ευαίσθητή σου περιοχή και να τριμάρεις την τριχοφυΐα στην ηβική χώρα και εντοπίσεις κάποια ερυθρωπά ή κόκκινα σπυράκια στο κεφάλι του πέους, είναι φυσικό να ανησυχήσεις. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αν τα εξανθήματα συνοδεύονται από έντονη φαγούρα, ενδεχομένως να έχει εκδηλωθεί βαλανίτιδα. Αυτό συμβαίνει συχνά σε άτομα που δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ατομική υγιεινή και δεν καθαρίζουν σχολαστικά τα απόκρυφά τους σημεία. Είναι πιο συχνή επίσης σε άτομα που δεν έχουν υποστεί περιτομή, όπως αποδεικνύουν σέ έρευνα που δημοσιεύτηκε στη Διεθνή Επιθεώρηση Προληπτικής Ιατρικής το Μάη του 2017 οι Μπράιαν Μόρις και Τζον Κρίγκερ .

Πώς θα απαλλαγείς από τα μικρά κόκκινα σπυράκια στη βάλανο;

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν μικρά κόκκινα σπυράκια στη βάλανο, εκτός από τη βαλανίτιδα που αναφέραμε ανωτέρω. Ίσως πρόκειται για αλλεργικό έκζεμα, με διάφορες αιτίες, που αντιμετωπίζεται με τοπικά στεροειδή . Η ψώρα προκαλεί επίσης κόκκινα σημάδια και σπυράκια και για την θεραπεία της έχουν κατοχυρωθεί και κυκλοφορούν στο εμπόριο ειδικά αντιψωριακά φάρμακα.

Δε θα τονίσουμε ποτέ υπερβολικά την αναγκαιότητα της ατομικής υγιεινής και ιδιαίτερα στον χώρο των γεννητικών οργάνων. Εν τούτοις, τα σπυράκια στην περιοχή αυτή μπορεί να υποδεικνύουν κάποια λοίμωξη που μεταδίδεται σεξουαλικά και γι’ αυτό δεν πρέπει να τα αφήσετε χωρίς παρακολούθηση, πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό σας.Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα