Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Τοποθέτηση και σωστή χρήση προφυλακτικού στο σεξ με στυτική δυσλειτουργία

Οι ιστορικοί θεωρούν ότι τα πρώτα προφυλακτικά εμφανίστηκαν τον 17ο αιώνα, κρίνοντας από τα αρχαιότερα που βρέθηκαν σε ένα πηγάδι της βρετανικής υπαίθρου και που ήταν κατασκευασμένα από έντερο ζώου. Έκτοτε θεωρούνται μια από τις κύριες μεθόδους αντισύλληψης και προφύλαξης από διάφορα νοσήματα που σχετίζονται με την ερωτική πράξη. Διαδόθηκαν ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση των πρώτων προφυλακτικών από καουτσούκ, στα μέσα του 19ου αιώνα.

Χρήση προφυλακτικού σε κάθε επαφή

Υπάρχουν πολλά αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα στην χρήση προφυλακτικού και αυτός είναι ο λόγος της διαχρονικής πορείας του στην ανθρώπινη ιστορία. Κατ’ αρχάς είναι εύκολο στη χρήση, φθηνό, μικρό και ελαφρύ. Είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό κατά της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως είναι η γονόρροια, τα χλαμύδια και το σύνδρομο ανοσοποιητικής ανεπάρκειας (AIDS) που προκαλεί ο ιός που είναι ευρύτερα γνωστός ως HIV, μεταξύ άλλων. 

Σχετικό Αρθρο: Παραγγελία & αγορά σε γενόσημα φάρμακα Levitra 10mg, 40mg, 60mg στην Ελλάδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη των S. Pinkerton και P. Abramson που παρουσιάζεται στο Publimed.gov αναφέρει ότι αυτή η μέθοδος προφυλάσσει κατά 95% από τη μετάδοση του ιού HIV.

Το σεξ με προφυλακτικό μπορεί να είναι απολαυστικό

Ορισμένοι θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος αντισύλληψης μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Αν υπάρχει ερωτική επικοινωνία, το σεξ με προφυλακτικό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ηδονικό, με την έννοια ενός πρόσθετου αξεσουάρ που δίνει ποικιλία στην αισθησιακή εμπειρία των ερωτικών συντρόφων. Κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι διαθέσιμα σε κάθε περίπτερο προφυλακτικά σε διάφορα μεγέθη και στιλ, με πολλές διαφορετικές υφές, εξογκώματα, ραβδώσεις, ακόμη και σε διάφορες γεύσεις, όπως φράουλα, μπανάνα, μάνγκο, κτλ. Πολλά sex shop, διαδικτυακά ή με φυσικό κατάστημα, προτείνουν ακόμη πιο kinky προφυλακτικά με διάφορες παραστάσεις, για ειδικές περιπτώσεις, κτλ. Συμβάλλει επίσης στην ερωτική απόλαυση η σιγουριά που νιώθει κάποιος ότι είναι εξαιρετικά μικρές οι πιθανότητες να κολλήσει κάποια νόσο ή να συμβεί κάποια μη επιθυμητή σύλληψη.

Μάθετε τη σωστή χρήση του προφυλακτικού

Σε γενικές γραμμές δεν παρουσιάζονται προβλήματα και παρενέργειες από τη σωστή χρήση προφυλακτικού. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί το λάτεξ να προκαλέσει αναφυλαξίες σε όσους έχουν ευαισθησία σε αυτό το υλικό. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν προφυλακτικά χωρίς latex από μαλακά πολυμερή όπως είναι η πολυουερεθάνη.

Κάτι βασικό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να ελέγξετε εξονυχιστικά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης που είναι συνήθως τυπωμένη πάνω στη συσκευασία ή το κουτί που περιέχει τρία, πέντε ή δέκα προφυαλακτικά. Με την πάροδο του χρόνου τα προφυλακτικά τείνουν να χάνουν τη λίπανσή τους και να είναι λιγότερο αποτελεσματικά.

Τα προφυλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε είδος διείσδυσης είτε πρόκειται για κολπική, είτε για άλλους είδους ερωτική επαφή όπως, στοματική ή πρωκτική, παρέχοντας την ίδια προφύλαξη από κολλητικές ασθένειες.

Τα καλύτερα λιπαντικά για σεξ με προφύλαξη είναι υδατοδιαλυτά ή με βάση τη σιλικόνη. Τα λιπαντικά έλαια δεν συνιστώνται για προφυλακτικά από καουτσούκ, γιατί μπορεί να προκαλέσουν διαρροή. Μπορείτε να βάλετε μερικές σταγόνες από κάποια λιπαντική κρέμα ή αλοιφή ή τζελ, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Πρέπει να φοράτε αυτό το μέσο προφύλαξης καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, αλλάζοντάς το όταν αλλάζετε τρόπο συνουσίας από κολπικό σε πρωκτικό κ.ό.κ.

Πώς συνδυάζεται στυτική δυσλειτουργία και προφυλακτικό;

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο ή σπάνιο να συμβεί κάποια απώλεια διέγερσης κατά το σεξ με «σκουφάκι», όπως είναι μια από τις ονομασίες του προφυλακτικού στην καθομιλουμένη. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην κακή εφαρμογή ή την εσφαλμένη τοποθέτηση. Με άλλα λόγια, στυτική δυσλειτουργία και προφυλακτικό δεν είναι έννοιες ασύμβατες. Συχνά η προοπτική διακοπής της ροής της πράξης μπορεί να επιφέρει χάσιμο της στύσης ή χαλαρή στύση. Όμως θεωρείται ότι αυτό συμβαίνει κυρίως σε άντρες που έχουν προβλήματα διέγερσης με ή χωρίς προφυλακτικό.

Σχετικό Αρθρο: Αγορά Kamagra Oral Jelly 100mg σε χαμηλές τιμές online χωρίς συνταγή

Χαρακτηριστική είναι μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό "Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής". Στην έρευνά τους μια ερευνητική ομάδα ζήτησε από 479 νέους άντρες, να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση προφυλακτικού και τη στυτική δυσλειτουργία. Ένα 38% δεν είχε κανένα πρόβλημα με ή χωρίς προφύλαξη. Το δεκατέσσερα τοις εκατό των αντρών απάντησαν ότι όταν φοράνε προφυλακτικό χάνουν τη στύση τους. Άλλο ένα δεκαέξι τοις εκατό είχαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της πράξης. Όμως οι μελετητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι αντιμετώπιζαν δυσκολίες με το προφυλακτικό, ήταν πιθανότερο να αποτύχουν και στο ελεύθερο σεξ.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση του προφυλακτικού

Η διαδικασία για την σωστή τοποθέτηση του προφυλακτικού έχει ως εξής:

  • Ανοίξτε προσεκτικά την ειδική συσκευασία που συντηρεί τη λίπανσή του, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι ή τα δόντια σας. Προσέξτε να μην το σκίσετε ή το τρυπήσετε.
  • Βεβαιωθείτε ότι το ρεζερβουάρ υποδοχής σπέρματος βρίσκεται προς τα έξω.
  • Πιέστε τη σπερματοδόχο κατάληξη για να αποβληθεί εντελώς ο αέρας.
  • Ξετυλίξτε το απαλά μέχρι τη βάση του πέους.
  • Είστε έτοιμος για ασφαλή δράση!

Είναι πλέον καταγεγραμμένο στο συλλογικό υποσυνείδητο ότι το σεξ θα πρέπει να γίνεται ανυπερθέτως με προφύλαξη. Με αυτό το δεδομένο, εάν συναντάτε συχνότατα εμπόδια στην ανόρθωση του πέους κατά την εφαρμογή του προφυλακτικού, κάντε ένα πέρασμα από το γραφείο ενός ιατρού που εμπιστεύεστε, ο οποίος θα διαγνώσει ενδεχόμενα κάποιο υποκείμενο θέμα υγείας.Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα