Onlinefarmakeio24
Ελληνικός Αριθμός:
Διεθνές τηλέφωνο:
Ισχυρή στύση
Kαλή τιμή
Χάπια ΣΔ

Πώς μπορώ να μεγαλώσω το πέος μου κάνοντας ασκήσεις με φυσικό τρόπο;

Όσο επιτυχημένος και αν είναι ένας άντρας, όσα λεπτά και αν έχουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, ακόμη και αν οδηγεί Μαζεράτι, Φεράρι ή Μπέντλεϊ, έστω κι αν φοράει τα ακριβότερα κουστούμια ραμμένα στα μέτρα του από πολύ exclusive ράφτη της Savile Row ή της Via Condotti, ακόμη κι αν κυκλοφορεί σε ακριβά εστιατόρια και κλαμπ συνοδευόμενος από τα ωραιότερα τοπ μόντελ, ποτέ δε θα αισθανθεί απόλυτα ευτυχισμένος αν κρίνει ο ίδιος ότι το μέγεθος του πέους του δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσε. Μια έρευνα του Ινστιτούτου Ανδρολογίας σε δείγμα χιλίων αντρών δείχνει ότι οκτώ στους δέκα θεωρούν ότι το εργαλείο τους δεν είναι αρκετά ευμέγεθες, όταν το συγκρίνουν με άλλα που βλέπουν σε σάουνες, γυμναστήρια ή σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Μια ψυχολογική ερμηνεία αυτής της πτυχής της αντρικής ιδιοσυγκρασίας είναι πίσω από αυτή την απεγνωσμένη σύγκριση κρύβεται ο φόβος της απόρριψης.

Θέλω να ξέρω πώς να μεγαλώσω το πέος μου;

Με βάση τα ανωτέρω, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται, ενδόμυχα ή δημοσίως «Μπορώ να μεγαλώσω το πέος μου;». Η απάντηση είναι μονολεκτικά καταφατική: ναι, υπάρχει τρόπος (ή για να ακριβολογήσουμε τρόποι) να αλλάξει κανείς μέγεθος και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι, όπου θα μπορεί να υπερηφανεύεται για τα μεγεθυμένα προσόντα του.

Αντλίες κενού

Ένας ειδικός σωλήνας εφαρμόζεται στο πέος και με μια τρόμπα αφαιρείται ο εμπεριεχόμενος αέρας με αποτέλεσμα τη δημιουργία κενού. Καθώς η φύση απεχθάνεται το κενό, όπως μάθαμε στη φυσική στο Γυμνάσιο, το αίμα εισρέει μέσα στο αντρικό όργανο και του προκαλεί πρήξιμο. Δεν υπάρχει τεκμηρίωση ότι τα προκληθέντα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα.

Χειρουργική επέμβαση

Ο πιο ριζικός τρόπος να μεγαλώσει κάποιο λιλιπούτειο ή μέτριο όργανο είναι μια επίσκεψη σε έναν εξειδικευμένο χειρουργό. Πάντως οι γιατροί συμβουλεύουν το πέρασμα από το χειρουργικό κρεβάτι μόνο σε περιπτώσεις μικροφαλλίας, όταν δηλαδή το τεντωμένο πέος είναι μικρότερο από επτά cm. Διάφορες τεχνικές φαλλοπλαστικής και λιποέγχυσης μπορούν να εφαρμοστούν ώστε να επέλθει αύξηση μήκους ένα έως τρία εκατοστά.

Μέθοδοι για μεγάλωμα πέους με φυσικό τρόπο

Οι περισσότεροι άντρες που δε νιώθουν ιδιαιτέρως υπερήφανοι για το πουλί τους, πριν προχωρήσουν στην απόφαση για δραστική αλλαγή με νυστέρι, δοκιμάζουν διάφορες άλλες μεθόδους για μεγάλωμα πέους με φυσικό τρόπο. Για παράδειγμα, το κόψιμο του καπνίσματος μπορεί να βοηθήσει, καθώς η νικοτίνη και τα υπόλοιπα βλαβερά συστατικά του καπνού προκαλούν αγγειοσυστολή και μειώνουν τη ροή αίματος στην επίμαχη περιοχή. Μια χορτοφαγική ή vegan διατροφή βοηθάει επίσης στο «ξεμπούκωμα» των αιμοφόρων αγγείων από τα ζωικά λίπη που συσσωρεύονται στα τοιχώματά τους.

Μπορώ να πετύχω επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο;

Σε μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής τον Νοέμβριο του 2011, ο Μοχανδρέζα Νικουμπάτ και άλλοι ερευνητές, τοποθέτησαν ειδικούς μηχανισμούς έλξης σε 23 άντρες που παραπονιούνταν για μικρό μόριο, για έξι ώρες τη μέρα τις δύο πρώτες εβδομάδες και για 9 ώρες τη μέρα τους επόμενους δυόμιση μήνες. Από τα αποτελέσματα συμπέραναν ότι με αυτές τις συσκευές μπορεί να επιτευχθεί επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο κατά 1 έως 3 εκατοστά.

Υπάρχουν ασκησεις για μεγεθυνση πεους;

Και σε αυτή την απορία η απάντηση είναι «ναι», υπάρχουν ασκήσεις για μεγέθυνση πέους, παρ’ όλο που η αποτελεσματικότητα της ειδικής γυμναστικής, που θα δείτε πιο κάτω, είναι αμφιλεγόμενη και πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για καθαρή αυθυποβολή. Αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι, αν αποφασίσετε να κάνετε το πουλί σας σούπερ αθλητή, να μην σπρώξετε ποτέ την προπόνηση πάνω από τα όρια, δεν πρέπει να νιώσετε ποτέ πόνο, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι κάτι δεν κάνετε σωστά. Για τη μεγέθυνση πέους, ασκήσεις πρέπει να αρχίζουν σταδιακά με αυξανόμενη ένταση.

Ποιες ασκήσεις μπορείτε να κάνετε καθημερινά για μεγέθυνση πέους

Για μεγέθυνση πέους, ασκήσεις υπάρχουν πολλές και διάφορες. Μια πολύ γνωστή τεχνική αποκαλείται jelqing. Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη σεξολόγος Κολίν Σίνγκερ «πρόκειται για μια τεχνική διατάσεων, η οποία αν εκτελεστεί σωστά και με τον ενδεδειγμένο τρόπο, προξενεί μικροσκοπικές σκισμές στον συνεκτικό ιστό, οι οποίες όταν επουλώνονται καλύπτονται με νέο ιστό». Για να εκτελέσετε την τεχνική αυτή, ενώστε τον δείκτη και τον αντίχειρα ώστε να σχηματίσουν έναν κύκλο. Πιάστε το πέος, που πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση ημιτελούς στύσης από τη βάση και τραβήξτε τον δακτύλιο αυτόν προς τα πάνω, με μια ελεγχόμενη κίνηση που θα κρατήσει όχι παραπάνω από 3-4 δευτερόλεπτα, περίπου πενήντα με εξήντα φορές.

Ασκήσεις πέους για περισσότερη ικανοποίηση

Μια τεχνική για ασκήσεις πέους, που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης και ίσως αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση, αποβλέπει στο δυνάμωμα του πυελικού εδάφους. Ονομάζεται τεχνική Kegel, από τον γιατρό που την εφηύρε. Υπάρχει και η αντίστροφη τεχνική, που αποβλέπει στο χαλάρωμα των μυών της περιοχής.

Αν κρίνετε ότι ήλθε η ώρα και η στιγμή να ενεργήσετε ώστε να αποκτήσετε τον ακάματο και ογκώδη φαλλό που πάντα ονειρευόσασταν, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εκτελώντας τις σχετικές ασκήσεις, αφού επισκεφθείτε κάποιον ειδικό που θα σας δώσει το ΟΚ, καθώς πρόκειται για μια πρακτική στην οποία πολλοί αντιτίθενται. Για να έχει αντίκρισμα ο κόπος σας και ο χρόνος που θα επενδύσετε, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα προς βήμα και να εκτελείτε τη ρουτίνα εξάσκησης με θρησκευτική ευλάβεια.Ο λογαριασμός μου Ο λογαριασμός μου

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην χρησιμοποίηση των cookies από εμάς.

Κατάλαβα